Prettymomy Badevehande çok teşekkür ederim süpersiniz hemen inceliyorum💕 sizin elinize ulaştı mı peki memnun kaldınız mı acaba😊
Prettymomy Superfreshlerim evet sizin rahattır şimdi😊 işe gidince sıkıntı oluyor her sabah ne giyeceğim derdi... bide hevesleniyorumda ben bi daha bu göbüş kiö bilir ne saman olacak şöyle güzel güzel giyiniyim istiyorum😊😊
Superfreshlerim Prettymomy aynen öyle evde sorun olmuyor ama çalışsam bende alırdım, içinizde kalmasın kendinizi mutlu hissedin🥰
Prettymomy merve_33 bunu duymuştum sanki... gerçekten kullanışlı oluyor mu? Bende en sonunda kumaş alıp elbise falan diktiricem sonunda😓😓
Neheaaei merve_33 merhaba Bir görsel atar mısınız yaptırdığınız haliyle? Küçük bedenim normalde ve gebe pantolonu alırsam bacaklarım geniş kalabilir kendi pantolonlarımdan yaptırayım diyordum ben de elimde örnek model olursa daha iyi olabilir sanki
Prettymomy Badevehande siz loğusa takımı almıssınız güle güle kullanın:) günlük giyimde aldınız mı acaba ben öyle zannettim🙈
Badevehande Prettymomy gitti gidiyorda herşey uygun günlük giyim için hamile tunik bluz tayt yazmanız yeterli canım😊 ben eşimin tişörtlerini giyiyorum arada 25 cm boy farkı olunca tunik oluyor bana 🤣
Feyzzzz Prettymomy hımm anladım ama o dediğinizi ben hiç görmedim ben sadece üst kısmı böyle bezli olanları biliyorum H&Mde de sadece onlar var
ZehraAlbayrak Denizay Prettymomy kotonda oxxoda gordum. Stradivariusda da oluyo. Ama kotonun buyuk bedenlerini oneririm. Bi sezon giyicez nasilsa cok kaliteye markaya gerek yok
Demirleblebi Prettymomy linkini attığım yeri incelemenizi öneririm. https://www.denizbutik.com/hamile-giyim
Lilensa Prettymomy beli penye oluyor bide lastikli düğmeli çok rahat git bak beğenmezsen almazsın zaten.
mnli Prettymomy trendyolun milla butiğinden aldım hem günlük hem düğünlük almadan önce yorumlara bakın zaten hamileler aldıysa genelde yorum yazmış oluyor 😊
mnli Prettymomy hatta bazılarını dolap uygulamasında satışa koydum bir kez giyilenleri uygulamayı kullanıyorsanız kullanıcı adım manolyaconcept akşam onaylanır koyduklarım göz atabilirsiniz 😊