Prettymomy Kızlar Merhaba, Lcw dışında önerebileceğiniz bir mağaza var mı acaba? Ordaki elbiseleri hiç beğenemedim. Çalışıyorum ordan aldığım birkaç pantalona talim olmak zorunda kaldım😓 makul fiyatlı önerebileceğiniz bir mağaza, internet sitesi vs var mı acaba? (Not: Ankarada yaşıyorum)
ZAB Prettymomy aynı dertten muzdaribim 44 bedene kadar pantolon aldım artık üstüne uzun tunikle giyiyorum 🤷🏻♀️
zcolak Prettymomy defacto’dan bir pantolon aldım bende beli lastikli (hamile pantolonu gibi göbeği saran bez kısmı falan yok) 7. Aydayım baya rahat ettim. Ama bir ay sonra oda olmaz sanırım. Üstüme de salaş m beden yada l beden normal tişört gömlek vs giyiyorum. Bir ay sonra işe gelirken ne giyeceğimi bende bilmiyorum. 😔
Superfreshlerim Prettymomy trendyolda farklı bir marka çıkıyor canım hamile giyim için elbisede var pantolonlorda ama adını hatırlamıyorum
Prettymomy zcolak evet bende sizin gibi üstü bir şekilde uyduruyorum, bol kıyafetlerimi kullanıyorum yada alıyorum üst problem olmuyor ama alt tam bir sıkıntı🤷🏽♀️ Yazlık elbiselerde olmuyor artık hava da serinledi... naapsam bilmiyorum
Feyzzzz Ben genel olarak bol giyindiğim için tuniklerimi yine giymeye devam ede biliyorum,sadece hamile pantolonlarımı H&M'den alıyorum
Cansubasak Feyzzzz h&m de bedeninize göre mi alıyorsunuz yoksa pantolon kalıpları dar mı ben beden tutturamam diye almadım
Prettymomy Feyzzzz bende üstüm için sıkıntı çekmiyorum ama alt giyim sıkıntı😓. H&m deki pantolonların kenarlarında lastikli bollaştırmak için düğmeli dereceleri var mı acaba? Bilmiyorum tam anlatabildim mi ama😂 yani bazıları sadece beli lastikli oluyor bazılarının yanlarında kademeleri oluyor ya zamanla açmak için🤔
Badevehande Evet bende 250 tl baymak istemedim gitti gidiyordan her zaman ki gibi alışveriş yaptım 110 tl lohusa takımı 3lü inşallah gelince kalitesi de güzeldir ama benim siparişim verdiğim şeylerin hepsi güzel çıktı gayet uygun buldum😊
Prettymomy Badevehande tam olarak hangi mağaza yada satıcı rica etsem paylaşmanız mümkün olur mu yada link bırakma imkanınız olursa tam süper olur😊
SmallPrincess H&M güzel ama ebebekte de taytlar var belini ayarlayabiliyorsunuz minik bir düğme ve içten gelen bel lastiği var deneyebilirsiniz
hilaldg300 SmallPrincess içini gösteriyor mu olduğum yerde e bebek yok internetten alıcam emin olamıyorum
Prettymomy SmallPrincess bu taytlardan aldım. Yine lcw’den😂 ama bunları haftasonu yada evde kullanabiliyorum. Bana iş yerinde ve dışarda giymek için lazım 😓
Prettymomy Mervezem HM hamile giyimi incelememiştim... bebişe birsürü kıyafet aldım ordan oysaki, onu görünce kendimi unuttum sanırım😊 tayt lcw dan edindim birkaç tane ama onlarda hafta sonu yada ev için oluyor... iş yerimde giymek için lazım bana😓
Prettymomy Superfreshlerim öyle mi neydi ki acaba? Siz hiç aldınız mı peki güzel miydi? Trendyola morhipoya falanda aratıyorum hamile giyim diye ama emin olamıyorum hiç bilmediğim markalar var çünkü🤷🏽♀️
Prettymomy Derya0707 sitesine baktım ama çok çeşit yoktu, acaba mağaza da daha mı fazla çeşit oluyor?
Hilaldenerieser Prettymomy Gorsin hamile diye bir sayfa var internette ordan bakabilirsin canım kaliteli ürünleri, fiyatlar pekte ucuz değil ama hamile giyim yanı olsun o kadar :))
Lilensa Prettymomy bende bu durumdan muzdaripm her yerde bulunmuyor kaç aylık oldu bebiş defactoya yeni pantolonlar taytlar gelmiş lacivert kot bide siyah var fiyatı 70tl üstlerde uygundu bi bakın isterseniz bulunduğunuz bölgede avm varsa geçende baktım lacivert aldm bende.
Prettymomy Lilensa internetten inceledim olmadı mağazayada bakayım, teşekkür ederim😊 peki pantolonların beli sadece lastik mi yoksa içinde düğmeli bir kısım var mı büyüdükçe bollaştırabileceğimiz acaba
Feyzzzz Cansubasak pantolon kalıpları hep dar evet malesef ben mom jean giymeyi seviyorum biraz bol ama malesef yok. Beden olarak 42 giyiyorum normalde ama beden 44 aldım karnım büyüdükce o üst tarafı tam oturcak şimdi biraz bol gelio
ZehraAlbayrak Prettymomy defacto jimmy key h&m den aldim suana kadar. H&m de guzel sortlar vardi yazi o sortlarla gecirdim. Kotondada buyuk bedenler var ordanda aliyorum. Bol elbiseler aliyorum hamilesi normali farketmiyo oyuzden. Hamilelikte elbise pantolondan daha kullanisli beli sikmiyo uzun oturunca rahat oluyo masa basinda cok oturdugum icin.. kisinda kulotlu corap giyicem yine elbiseyle. Pentide hamile kulotlu coraplari var
Prettymomy ZehraAlbayrak kesinlikle size katılıyorum. Elbise bencede çok daha rahat. Beli bol yada göğüsten aşağı lastikliyse bende çok rahat ediyorum hamile olmasına gerek kalmıyor ama onu da bulmakta zorlanıyorum. Bu tarz elbiseler için önerebileceğiniz bir yer var mı acaba
mnli Trendyol miladan bol kesim elbiseler aldım bütün yazı onlarla geçirdim özellikle hamile kıyafeti değil de göğüs altından bollaşan elbiseler tercih edebilirsiniz hamile kıyafetlerini ben de lcwden aldım o yüzden diğer markaları bilmiyorum
Prettymomy mnli ben öyle elbiseleri bulmaktada zorlandım. Trendyoldan mı aldınız siz sadece başka önerebileceğiniz bir yer yada site var mı
Karakirazsibel Ben sadece iki tane pantolon aldım LCWaikiki den onun haricinde hep elbise aldım bunun içinde hamile reyonundan almadım normal reyondan aldım büyük beden bol bol elbise alın daha rahat oluyor
SmallPrincess hilaldg300 içini göstermiyor ama çok çok kaliyeli diyemem günlük bir tayt zamanla diz yapabilir pentinin taytları gibi değil pentinin hamile taytı var ama 180 tl o yüzden almadım ebebekteki 24 tl ve beni şuan gayet idare ediyor
SmallPrincess hilaldg300 içini göstermiyor ama çok çok kaliyeli diyemem günlük bir tayt zamanla diz yapabilir pentinin taytları gibi değil pentinin hamile taytı var ama 180 tl o yüzden almadım ebebekteki 24 tl ve beni şuan gayet idare ediyor