Merve_46 Merhabalar grip veya soğuk algınlığı geçiren deneyimli annelerimiz varsa neler yaptınız,nasıl atlattınız paylaşır mısınız🥺
Merve5467 Merve_46 AyseTugba22 19 haftalik hamileyim ve grip oldum başım cok ağrıyor parol icsem bisi olurmu icmeye de korkuyorum ne yapabilirim
Ayka9191 Merve_46 Bende 4 gundur yapmadigim hichbirshey kalmadi.Sogan yemekten midem chok kotu oldu.Limonlu chorbalar ichiyorum.Bir zamani var ne yapsanda gechmiyor.Zamanla kendi kendine gidiyor bence.Allah yardimcimiz olsun 🙏🏻
Mstfaslhn1234 Merve_46 tam da aradığım post bende oldum grip boğazlarım acıyo öksürük tıkanıklık geçmiyor
mnli Merve_46 hamileliğin başında olmuştum ben de yarım limon suyuna bir kaşık bal üstüne sıcak su çay gibi sadece bunu içebildim bir günde bir kupa ıhlamur onun da fazlasını içme dedi doktorum
AyseTugba22 3 ay çektim burun tıkanıklığı ile birlikte hayatımda ki en ağır hastalık geçirdim unutamam gitmediğimiz hastahane kalmadı ya parol veriyorlar ya da serum başka hiç Bi ilaç yazılmıyor kuru soğan doğal antibiyotik kuru soğanı çatır çatır yedim günlük Bi tane öyle atlattım canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Merve_46 AyseTugba22 çok teşekkür ederim bende sarımsak yutmayı düşünüyorum bakalım inşallah çabuk atlatırım🙏
AyseTugba22 Merve5467 hayır içebilirsiniz parol yalnız doktorlar parolu öneriyor günde bitane yani içebilirsin korkma diğer haplar çocuğu etkiliyor ama parol değil
Sarikis Merve5467 icebilirsiniz minoset yada parol bogaz spreyi sıkabilirsiniz andorex kadin doğum dr bana bunlari verdi
Canan1bozkurt Bundan 1 hafta önce bende çok ağır bir grip geçirdim ve halada suruyo burun tıkanıklığı ve boğaz ağrısı. Malesef hangi doktora gittiysem hicbir ilaç yazamadı . Parol ve serum takabiliyorlar oda çok çok zorunda kalırsan . Ben ihlamur limon elma kaynatip bol bol içtim . Bide limonlu ballı sıcak su çok iyi geliyo boğaza hemen anında gecirmiyo ama toparlaniyosn hiç değilse . Bolca dinlen sıcak sıcak çorba iç . Pekmez iç.. umarim hemen atlatırsın
AyseTugba22 Merve_46 sarımsak yutma canım ben çok araştırdım hamilelikte önermiyorlar sade sarımsak yemeyi
Merve_46 Mstfaslhn1234 ayak tabanına vikis sürün diyorlar onu yaptım şimdi de size de çok geçmiş olsun 😌
fatma8906 Bende grip oldum kızlar ne güzel sağlıkla bitcek derken😭Gece yatıyorum öksürük başlıyor nefes alamıyorum.limonlu zencefil içtim biraz daha iyi geldi.Hepinize geçmiş olsun
AyseTugba22 1 çay kaşığı zencefil tozu 1 tatlı kaşığı çiçek balı karıştırıp macun kıvamına getirip çiğneyip yutabilirsiniz boğazınıza yakacak ama boğaz ağrılarına falan bire bir hamilelikte bazı şeyler kısıtlı bunu gönlünüz rahat uyguluyabilirsiniz.. Fazla bitki çaylarına gitmeyin önerilmiyor
fatma8906 Sarikis bir kaç güne kadar geçmezse pazartesi gidince söyleyeyim bugün tüm gün hastanedeydim hiç aklıma gelmedi şimdi kafamı yastığa koyunca kötü oluyorum