savran 15 haftalik hamileyim bazen nefes alirken ozellikle gecelri tikaniyorum nefes almakta zorluk cekiyorum burnum doluymus gibi rahatsiz oluyorum peceteye pelte sekilde iki uc gundur her sildigimde kan geliyor neden olabilr? Iki gun var dr kontrolume
Konul_Nilay savran burnunuzda sorun var hamilelikde zor oluyo.bazen bendede oluyo.bide tansiyonunu ölç o an
Bserappp savran bende de oldu iki defa kan basıncından kaynaklıymış hamilelikte normal sayılıyor sorun var gibi düşünmedim geçti bidahada olmadı endişelenmene gerek Yok :)
Ayse_ONAL68 savran Bende aynı problem yüzünden 2 haftadır sabahları uyandığımda nefes alamıyorum. Ve burnum kanıyor sürekli. Burnum akıyor sanıyorum ama kan geliyor
savran Konul_Nilay Saglik ocaginda tansyonun hep dusuk doktoruna soyle dediler izindeymis dr iki gun sonra insllah gidicem, tesekkur ederimm 🙏
Dniiz Canım Benin her gün kanıyor yaklaşık bir aydır damar genişlemesinden hamileleikte olur dedi doktor katerle çizeriz dedi çok rahatsız oluyorsan çizdirmedim
savran Bserappp 😕 ay ben kani gorunce bi bas agrisi enseden pis kokular kendimedn geciyorum😰 basim butun gun agriyor
Serapozdemir savran hamileliğin ilk başlarında oluyor Doktorum bana burun içindeki mukoza tabakasının değişmesi sebebiyle olduğunu söyledi ama kbbye git dedi bi krem verdi ve kusa sürede geçti kulak burun Boğaz doktoruna gözükmenizi öneririm
savran Ayse_ONAL68 Daha nefes problemi icin erken oldugunu dusunuyorum son aylarda olsam tamamda simdiden zorluk cekiyorum 🙁
Yagmuricenkiz Ben 33 haftalık hamileyim, ilk günlerden beri hala burnum kanar, bazen diş etim kanar. KBB doktoru hamilelikle hassaslaşan mukoza sebep dedi. Bir de gebelikte artan kan oranı sebebiyle vücut kanı atma ihtiyacı hissedebiliyormuş. Benim de minik parçalar halinde kanar, Nadire’n yoğun kanama olur.