Syka7 Merhaba bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg 80.24 çıktı kan tahlili kağıdına göre 1 2 haftalık ama adet tarihimden hesaplayınca 5 haftalık olarak gösteriyor kafam karıştı yardımcı olurmusunuz 🥰🤷🏻♀️
Asrinayaz Syka7 bthcgye göre hamilelik haftası hesaplanmaz adet tarihinize gör hesaplanır bnm de ilk beta 82 sonra 456 - sonra 1000 civarıydı ve 82 ile adet tarihime göre 5 haftalık hamileydim 🤗
Syka7 Asrinayaz anladım çok teşekkürler canımm seviyesi düşük çıktı sandım aklıma kötü şeyler geldi hemen 🤷🏻♀️
Asrinayaz Syka7 hiç bozma moralini bnde öyle 82 görünce şok oldum cnm ama zamnla yükseliyor stres yapma kuzum
Syka7 Asrinayaz ya aklıma hemen kötü şeyler geliyo 80 görünce çok düşük geldi dış gebelik veya düşük oluyor sandım panik oldum çok sağol içimi ferahlattın çevremdeki insanların hep 400 500 çıkınca benimki 80 çıkınca tuhaf oldum 🤦🏻♀️
Asrinayaz Syka7 dış gebelik canm beyahcg çok yüksek olur ve bebek rahime değil dışarıya yerleşir onun hcg düşüklüğüyle alakası yok 👍🏻
Sny1305 Syka7 su an bennde adete gore 4+6 gozukuyorum az once kan verdim bakalim kac ciksin beta idrar testi pozitif
Syka7 Sny1305 hayırlısı olsun canım bende dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı şüphelendim kan verdim bugün bakalım senin kaç çıkacak 😊