asimyagmur Merhaba arkadaşlar..12 haftalık hamileyim ve bugün karnimda çok ağrı var ve sanki karın şişliğim yokmuş gibi hissediyorum..Bebeğimin eşi aşağıdaydı acaba bebeğimde bir sıkıntı mı olmuştur?Çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye aynı durumu yasayanlar yardımcı olabilir mi ?
Hamisbranne_ asimyagmur bende 12 +3 haftalığım adet sancısı ve ishal sancısı gibi ağrı var bende çok korkuyorum
fadimeozbas @asimyagmur Bende de oluyordu 13 hafta olduk bizde birde böyle keskin sancı gibi giriyordu bebeğin büyümesi diyorlar artık lif bağları genişleyip uzuyormuş o yüzden ama dinlenince geçiyor seninki geçmiyor ve şiddetliyse mutlaka doktora
asimyagmur fadimeozbas yok çok şiddetli değil ama böyle dediğin gibi keskin bir ağrı oluyor peki bebegini hissediyor musun karın şişliğin inmiş gibi hissediyor musun ?
fadimeozbas @asimyagmur Aşkım 6-8 cm bişiy nasıl hissedeyim 😄🙈 karnım dümdüz arada gaz şişkinliği olup geçiyor 😄
11bsb Hamisbranne_ bende de 12+6 oldu tam sanki ishalmışım gibi sanci basladi dunden beri belime falan da vuruyor 😥
asimyagmur Hamisbranne_ çok ağrın varsa doktora git benim düşük tehlikem olduğu için ben çok korkuyorum bir de bebeğimin eşi aşağıda olduğu için öyle yani ..
Hamisbranne_ asimyagmur tehlikem vardı cnm ilk haftalarımda kanamam olmuştu daha olmamıştı geçen gaftahafta lekelemem oldu 2 gün yattım hastanede şuan dinleniyorum ilaçlarımı düzenli içiyorum bklm hayırlısı olsun inşallah