asyaa15 Bulantılarım var bi iyi oluyırum istedigimi yiyorum içiyırum bide hic mideme kötü gelmicek bseyde mahvoluyorum. Ne yiyecegimi şaşırdım artık. Özellikle sabah ve akşam . Aslında ben böle patates kızartmaları menemenler cok severim ama masaya geldimi hemen kaçıyorum kusmakdan midem agrıyor artık 😕😕
Lsbebisim asyaa15 Ahhh kuzum aynı ben biri demin instagrama hikaye atmış kısır ve turşu oturdum ağladım. Ben ne zaman yiyecem bunları diye 9 haftalık olduk biz
Hiranurhilal asyaa15 bana mesela kizartma domates menemen ve tatli cok dokunuyordu salcali baharatli yagli hicbirsey yemedm oeyni ekmek yada salatalik bastiriyordu.Birde suyu birden icmeyin hemen kusturuyor 😔cok zor yasayan bilir insallah gecer hemen
Haticenurum123 asyaa15 34. Haftadayim hâlâ ayni durumdayim 103.2 ile gebe kaldım şuan 90 kiloyum vardır herseyde bir hayır diyorum gebelikte kusmak mide bulantısı faydalıymış bna fayda sağladı guatr seker ve tüm tahlillerim artık düzgün çıkıyor
asyaa15 Hiranurhilal smdi kan sonuclarımı aldım saglıkocagından karacigermde lufteazmı ne yüksek cıktı yarın dr. Randevum var kalp atışlarını duyacaz inşallah dua edin lütfen :(