Nagihan95 Mrb benim ilk gebeliğim (19+6) bebeğimi tek içimde mısır patlarmış gibi hissediyorum. Siz ne zaman hissetiniz?
seymakumatarnsf Nagihan95 Merhaba canım. Çok net bir şekilde ilk defa 21. Hafta falandı sanırım. Ama ilk defa pıt pıt diye atmasını hissettiğim 16. Haftaya denk geldi😊
Sclkcak Nagihan95 evet canım bebeğini hissediyorsun. Mısır patlarmış gibi benimde senin gibi ilk gebeliğim. Bende 19 haftalarda hissetmiştim ilk. 22. Haftaya kadar bu şekilde hissedersin bende 24 haftalığım şimdi hareketleri daha yoğun tabi geçen haftalar üzerinden bakarsak 😊
Eslina Nagihan95 ben ilk hamileliğimde 20 haftalıktı hissettiğimde bu ikinci gebeliğim 16. Haftada gissettim şuan 30. Hafta gümbür gümbür 😂😂
Umutherdaimvar Nagihan95 16.haftamın sonuydu ilk hareketini hissettim, sonra yavas yavas pıt pıtlar oldu şimdi 20deyim maşalllah oek tekmeci çörekçik🙈 özellikle çikolata yiyip üstüne maden suyu içince sırt üstü uzanıyorum çok hareketleniyor 🥰 deneyebilirsiniz☺️
33esraugurr33 18+3 olduk bizde henüz net bir şekilde hissedemiyorum ama elimi göbeğimin üzerine koydugumda tık tık ses var ama bana mı öyle geliyor ayırt edemiyorum günde bir kaç defa kramp giriyor ve anlık sancı geliyor normal mı
Mervesnck 18 de icimde minik kipirtilar oldu ozamandan beri artarak devam ediyor cok guzel bir duygu hakkaten 🥰
Nurrrrr Nagihan95 canım benim 2.gebeliğim oğlumu 20 den sonra hiseettim şimdiki bebeğimi 18 de falandı ama cok hafif ve cok az yani böyle pıt pıt kalp atar gibi atıyor ama şiddetli değil hafif daha cok sabahları hissediyorum 😌
Apilhatice Bende 17.haftada hissetmiştim şimdi 22olduk en çok uzanınca bide arabada giderken cok hareketli😍
Hiranurhilal Suan 16.hafta icindeyiz ve cok minik hissetmeye basladim 3.gebelik benim erken hissetmem bu yuzden olabilir ama ilk gebelikde 20de falan hissediliyor
Minnosizmmm Nagihan95 bende 17+2 deyim ama hissetmedim henüz sadece arada ağrı giriyor aniden ayağa falan kalkınca ilk gebeliğim diye mi anlayamıyorum ki 1 saat sonra doktor randevum var umarım bi sorun yoktur 😏
Ulkutekin Kızlar 9+2 deyim. Ve parmaklarımı karnımın alt kısmına bastırdığımda sağ tarafımda kalp gibi birşey atıyor
Hiler10 Ulkutekin canım bagırsak hareketleridir o ben 12+5 halatlılar olduk hiç bişey hissetmiyoruz bende dokununca karnımdan o sesler geliyor 😂
YDE Ulkutekin o kalp atışı kendinizindir. Çünkü doktorum ikinci gebeliğin bile olsa en erken 17 hafta civarı hissedersin demişti.
Aysegul33 Yaaa bunaa cevap vermek istiyorm adetim geceli 1 gun olduu test yaptim pozitif 7 aydir cabaliyorm tedavii goruyorm sonunnda allahim cokkk sukurr sonundaa ❤❤