Eymenshr Kızlar gece 2.30 dan beri sancılarım var beş dk ya bir gelmeye başladı hastaneye gidiyorum lütfen dua edin 🙏
Apilhatice Eymenshr Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin sagsalim kucagınıza versin inşAllah🙏
DamlaMehmetali Allahım evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı bir nefeste doğurmayı nasip etsin inşallah 🙏♥️
Zumer Eymenshr Çok heyecanlı annesi yaaaa 😍 Rabbim kolaylıkla su gibi gelmesini nasip etsin sen de bize dua et olur mu ? 🌹🙋🏻♀️
Es65 Sumeyye5821 Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah sende bize dua et olurmu benimde doğumuma çok az bi süre kaldı 🤲🏻
Crnglcn Eymenshr Allah bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin insallah bol dua edin nefesinize odaklanin sancilar sonucunda evladiniza kavusacaginizi dusunerek dayanmaya calisin
Pantone Es65 Allahım nerde Doğum yapacak annemiz varsa inşallah doğumunu kolay eylesin. Benimde son zamanlarım sancıyı bekliyoruz 🤲🏻
Duygu_lu Eymenshr ayyy nasıl heyecan oldum Allah kavuştursun sağlıkla canım 😢 bugünde benim doğumum var akşam üzeri çok heyecanlıyım bende
Goncelibon Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına alıp evine girmeyi nasip etsin🙏🏻 Ben olsam bu duayı isterdim sana da öyle dua ediyorum. Doğumun şekli ne olursa olsun ne kadar zor olursa olsun sonunda kavuşacaksınız unutma hep buna odaklan. Allah yardımcın olsun🙏🏻
Eymenshr Kızlar doğurdum hepinizden Allah razı olsun tek tek cevap yazamıyorum hepınize bol bol dua ettim bende kızımda iyi çok şükür darısı bütün hamile ve bebek isteyen arkadslarma olsun