Fatmacbc1997 Ilknur_emin galiba hissediyor belki kimseyi inandırmam ama eşim işten gelir kapıdan girince hemen benim karnımda hareket etmeye başlar gün içinde okadar hissettirmez bizimki babaci olacak galiba bide erkek çocukları anneyr düşkün olur derler
Ilknur_emin oknshr inşallah canım gerçekten bu uygulamayı seviyorum bu uygulama olmasa her hafta farklı bir şikayetle doktora giderdim 😊
Nurane001 Arkadaslar bilmem anlata bilcemmi.men ilk kes bu gun ,sanki elini nereyese tutyb titrediyorsun ya oyle bi sey oldu bende, 3 dak olarki sanki icimde nese hiss etdim .boylemi oluyor
Mart2020mom Kızlar 16 haftaya başladık vajinamda zonklama kasılma gibi birseyler oluyor sizde de var mı normal mi
Metehanmoms benm bugün kontrolüm vardı. 19+5teyim doktor bebeğin ters durduğunu söyledi ayakları aşada yani.ama şimdilk bunun bi problem olmıcanı dedi.benm aklıma takılan doktorada sormayı unuttuğum geçen haftalarda tuvalete oturrken sol tarafımda kısa süreli şiddetli bi sancı girmesi ve hemen kalktm acaba o bebeğin dönmesine sebeb olmş olabilir mi?
Ilknur_emin Metehanmoms zannetmiyorum canım benim bebekte sürekli pozisyon değiştiriyor dönüp duruyor ama o sancılar bendede oluyor doktorum rahmin büyüdüğü için normal dedi
Metehanmoms Ilknur_emin yok böyle bişi sıkışıp kaymş gibi bi sancıydı hani balonu elinde sıkıştınca uçar gider ya onun gibi