Alismomi Meralll ben de bir kimyasal ve bir dış gebelik geçirdim canım çok yıpratıcı ve zor zamanlardı.. tekrarı olmasın inşallah sağlıkla kucağına al bebişini 🥰
gezentianne Sny1305 Canım tebrikler, benim de adetin 2. günü beta hcg 71 çıkmıştı. Adet döngüm 34 günde birdi 5. haftada olmam gerekirken ultrasonda 4 tüm mesela. O yüzden doktor son adet tarihimi bir hafta geç kaydetmişti :)
Sny1305 gezentianne bennimde su an 5+1 olmam lazimdi ama beta hcg hic oyle demiyor 35 gunde bir benimde gec dollenme saniriim saglikli olsun da diyorum artik :)
Sny1305 gezentianne ultrasonda ne zaman gorunur ki su an beta cok dusuk saglikocaginda takip yaptiracagim muayne devlette en erken 3 ekimde var o zamana kadar da yukselir heralde diye dusunuyorum bakalim ne olsun
Alismomi Sny1305 beta 1500 ü geçince ultrasonra görünür canım . 2 günde 2 katına çıkacak o şekilde hesapla ya da doktorla görüş sana gün verir zaten
Sny1305 Sabah kan sonucum 74.48 cikmisti 2 gun oncesine nazaran 2 kat artis gosterdi ama su an kahverengi lekelenmem oldu yerlesme lekesi olabilir mii bilen yasayan var mi
Gamzecam Sny1305 büyük ihtimalle öyledir canım stres yapma artarsa kanama Dr gidersin ama yerleşmedir o kesin hayırlı olsun Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bizede dua edin lütfen 🙏 😍
Sny1305 Gamzecam butun gece lekelenme olmadi sabah kan verdim 131 olmus degerim doktor progestan verdi takip edicez dedi. Rabbim sizin de kucaginizi bos birakmasin insalahh
Sny1305 Gamzecam insallah rabbim hayyirli zamanda enguzel sekilde verir yavrunuzu kucaginiza bol dua bol tevekkull :)