Tou hemen emzir diye yapıştırdılar bana daha öpüp koklayım seveyim bi şekline şemaline bakayım diyemeden 😂 isteksizdim emzirme konusunda hem ilk defa mememle bu kadar çok münasebete girecek bir canlı vardı adapte olamadım hem ilk gün sütüm damla damlaydı doyurmazdı mama verdik. Bebeği karnımdan çıkardıklarında hissettim ağırlık kalktı vücudumdan ama hemen çocuk doktoru kontrole aldı en son hemşiresi çıkarırken öpiyim mi noolur diye ağlıyordum öptüm ve çiyaklayan sıpa bi anda sustu işlem devam ettiği için ameliyathane soğuk olduğu için çıkarmaları en doğrusu zaten çıkardılar beni dikene kadar onun kontrolleri yapılmış benim olumsuzluk denirse tansiyonum düşüyordu bebek çıktıktan sonra yada belki kalp atışım hızlandı heyecandan cihazlar çok sık sinyal verdi beni sakinleştirmeye çalıştılar ilaç verildi mi bilmiyorum ama çokta takılmadım o insanlar doğrusunu biliyor sonucta. Bebek benden önce gitmişti ben biraz sersemdim. 3 saate yakın belki fazla hissizdim. Giydirmeyide hemşiresi yapmıştı biz çantasını verdik o halletti. Hemşirenize bahşiş verin sizinle çok güzel ilgilenecektir diye umuyorum 😂 kayınpederim odayı temizleyen çarşaf değiştiren personele kadar bahşiş vermiş dolu dolu özel hastaneden farksız muamele gördüm. 1 kötü laf 1 ilgisizlik olmadı. Eve gelirken alkol dezenfektan pamuk batikon gazlı bez bant şırıngalar formül mamalar bile getirdiler bize tek kişilik 3 tane odaları vardı tek kişiliğe aldılar özelde bu hizmeti 2 3 bin liraya alıcaksak 1000 liralık bahşişle 2 gün paşalar gibi baktılar yani 😂 gereksiz detaylar ama psikoloji çokkkk önemli çok katkısı oldu o yüzden anlatıyorum.