1ogrencianne tazesine çatı muayenesi doktorun parmağıyla çatı kemiğini kontrol etmesi, parmaklar rahat hareket ediyorsa normal doğuma müsaitsin demektir 😊 ama çok kısa sürüyor zaten doktor eğilip dikkatlice bakmıyordur tüy görecek kadar 😊
defne55 1ogrencianne canım bisey daha sorcam tüy boyu çok uzunmuydu bende bugün gitmek istiyorum fazla uzun değil burda bi ara kısa olursa acisi çok olur demişlerdi de🤷♀️
1ogrencianne defne55 benim de uzun değildi jiletle almıştım canım biraz çıkınca gittim kuaför yavaş yavaş yaparsa hiç acı duymazsın zaten 😊
1ogrencianne Okyanus54 öyle hissedeceğim kadar acımadı bir de kuaför hamile olduğumuzu biliyor ya ona göre özenli davranıyor bence ondan da olabilir 😊
bireylulmeselesi 1ogrencianne Nur55 Ekimmeselesi ben de hep kendim alıyordum ağda ile ama 1.5 aydır göremiyorum ve almadım. Şimdi son ayıma girdim kuaföre randevu aldım ağda için. Acısına dayanırım herhalde ama giderken nasıl giymeliyiz 😁😁 komik bi soru oldu biliyorum ilk defa gideceğim etek mi şort mu eşofman mı farkeder mi yani ? Komple çıkarıyor muyuz alt tarafımızı
Ekimmeselesi @bireylulmeselesi ne ile gideceğinin bir önemi yok alt kısım tamamen çıkıyor zaten. Korkmana gerek yok her şey normal ilerliyor aldıkça acı hissi yok oluyor.
Annevebebisi Ekimmeselesi canım jilet olarak gilette venusun çok güzel mofelleri var onları kullanabilirsin. Swirl, Breeze
Nigdelianne Annevebebisi normal jilletten ne farkı var acaba onun kullandınız mi bende merak ediyorum
Annevebebisi Nigdelianne kullandım, kaşıntı yok, kalınlaşma yok hızlı ve temiz yapıyor. Normal jiletlere göre biraz pahalı ama çok iyi ürünler :)
okyanustakibulut Ekimmeselesi canim lazerin hamilelikte bir zarari olmadığını söylüyor uzmanlar ama 😣 bilemedim. Agda yaptirinca ben 1.5 ayda anca çıkıyor 10 dakika bile sürmüyor agda yaptirmak neden doğurunca da yaptiramayim ki😂
Annevebebisi Nigdelianne https://m.trendyol.com/gillette/venus-comfortglide-spa-breeze-kadin-tiras-makinesi-4-yedek-tiras-bicagi-p-5813638?boutiqueId=319437&merchantId=105272&gclid=EAIaIQobChMIp_Dascrc5AIVwtmyCh3eHg3wEAQYDyABEgK3l_D_BwE bu ürün ve Gillette swirl benim dikkatimi çekti. Yorumlara bakın istersiniz
Ekimmeselesi @okyanustakibulut hamilelikte hormonların değişiyor. Hamilelik sonrası tekrar kılların çıkıyor. Gebelik sonrası lazere gitmekte fayda var. Ayrıca ben katılmıyorum canım ya lazere giriyoruz lazer uygulayan kişi ve biz gözlük takıyoruz ışınlardan korunmak için değil mi ? Derinin kaç cm altında ki kıl kökünü yakan ışınlar bebeğe hiç mi zarar vermez ? Resmen bildiğin kemoterapi gibi ışınlar ben yavrumu böyle bir şeye maruz bırakmak istemem açıkcası 😊
okyanustakibulut Ekimmeselesi ben hic tercih etmedim lazeri zaten ama uzmanlar öyle söylüyor tabi tercih meselesi 😁 ama ağda en güzeli