Kubranur21 Hayırlı geceler insaAllah u Rahman kızlar bebek odası karyolasi içinde kullanmak için yatak mi aldiniz sünger mi ? Kullananlar varsa hangisinden memnunlar lütfen dönerseniz sevinirim 😊😊😍
azizeguneyy Kubranur21 ben yatak aldım nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar bakalım deneyip görücez artık
Zumer Kubranur21 Yeni doğan yumuşak yatakta yatarsa sırt kemiği ve eklemleri eğri gelişir . Sert yatak olacak altına inçe bişey serin araştırın annesi .
Toprak34 fadimeozbas ay o da hic yataga benzemiyor bende de reflu yatagi var ama sanki yeterli degilmis gibi gelio normal yatagin ustune falan koymalik birseymis gelio eksik hissediyorum 😄
Aleyyynavefa Ben besigin icine gri sunger aldım . Uzmanlar yenidoganlar icin yatak onermiyor. En sagliklisi gri sungermis ozellikle yeni dogan bebekler icin . Tabii ileriki yaslarda da kullaniliyor uzun omurlu . Ama gri sunger olmasi sart diger normal sungerlerden olmayacak yani
Badevehande Banada bebek odası satan kişi park yatak alın diğer yaylıda bebekler uyuyamıyor dedi ama ince olursa diye korkuyorum sonuçta altında sert mobilya var😒
Goncelibon Ben de kısa yaylı bir model aldım bambu kumaş, yarı ortapedik. Park yatağın alt tarafında da rahat kullabilmek için
Ebiyim Ben reflü yatağını beşiğin içine koydum 😬 onda yatıracağım. Aynı zamanda gündüzleri koltukta da yanımda yatar 😍🥰 yatağın süngeri bana da ince geldi biraz ben de altına yumuşak battaniyelerden serdim üzerine süngeri koydum. Artık o kadar sert gelmez.