Buseazad Kızlar dün sabahtan beri afedersiniz balgam gibi bir şey akıyordu iç çamaşırıma veya peçete her silişimde geliyordu ama çok değildi az azdı bu defa daha fazla aktı 30+4 üm internetten falan baktım nişan gelmesiymiş bu doğumun yaklaştığının belirtisiymiş bilgisi veya tecrübesi olan var mı
azizeguneyy Buseazad ben 32+1 haftalığım daha senin yaşadığını yaşamadım çok erken kuzum akıntıdır gelen sıvı
TugceErsl Buseazad o gelen nişan degil tatlim akinti o haftalarda biraz yogun gelir beyaz balgam gibi olur yapiskanimsi ama endiselenme cok surmez bir iki gune gecer o yogunluk
mmrv Buseazad madem.erken dogum tehliken var kesinlikle doktora git acilen..belki normal.akintidir.bilemeyiz.ama olmama ihtimali de var hemen git..
Buseazad azizeguneyy inşallah öyledir ama asla akıntı gibi bir şey değil çok enteresan yadırgadığım için araştırdım ve korkma sebebim şu ki preterm eylem tehdidi tanısı koyuldu bana yani erken doğum riski sancılarım vardı çok korkuyorum şimdi
azizeguneyy Buseazad kuzum o zaman hastaneye git ama korkma bu haftalarda doğan bebekler yaşıyor biliyorsun birazcık küvezde kalıyorlar ama yaşıyorlar hiç korkma ben sana şimdi dua edicem Allah kolay doğum nasip etsin😇
Buseazad mmrv TugceErsl evet o şekilde geliyor hiçbir anlam veremedim akıntıya da benzetemedim sonuçta katı gibi zaten salı günü randevum var inşallah korkulacak bişey değildir
Buseazad mmrv daha yoğunlaşarak devam ederse gidicem zaten herhangi bir ağrım sancım yok bide nişan kanlı veya kahverengimsi olurmuş biraz içim rahatladı
TugceErsl Buseazad korkutma kendini o haftalarda yogun oluyor akinti rengi degismedigi surece endiselenme kontrole gittiginde paylas durumu doktorunla😗
mmrv Buseazad Aynen bnm nişanim kanli geldi ama erken dogum.diyince korktum.acikcasi.. ben 27de nerdeyse doguruyordm.. erken dogum.diyince.cok.korkuorum 😊 insallah siradan akintidir.