Bb38x Annisler yada yakinda anne olanlar, 5aylik hamileyim iki gundur cok fena basim donuyor neyden kaynakli oldugunu bilemedim. Oylenley az iyidim sanki ani kalkislarm olmadigi sure eyilmedigim sure basim donmuyodu ama yatagima girince karanlik cokunce geri bas donmem basladi😣
Merv35 Bb38x merhaba kanınız düşük olabilir yada hamilelikte çok tansiyonda oynayabiliyor. Benimde oluyor bazen
Bb38x Merv35 basimi cevirdiginde bile donyor basim normalmi doktorami gitsem anlamadimki seron yemektende biktimm hamileligimin basinda cok taktilar bulantidan dolayi😰
Merv35 Bb38x anlattıklarınız oluyor bende de doktorum bana bunları söylemişti🤷🏻♀️😑, yarın kan vereceğim orda kanım belli olacak benim de sizin tahlil ve tetanoz aşınız ne oldu?
Bb38x Merv35 o asiyi vurdurdum. Bugun hastaneye gittim busuru kan aldilar artik yarin belli olcak neyden kaynaklandigini cunku hala gecmedi
Poncikveannesi Ben de düşük tansiyon var bende ara ara şöööyle bi dönerim ayaklarının altına yastık koy ayakların kalp hizasından yukarıda olsun yatarken de 2 yastıkla yat canım başın döndüğü zamanlar..Allah yardımcın olsun zorluyo insanı baya bu baş dönmesi
Bb38x Poncikveannesi he hic sorma ya kucuk bebegm var ikidefa onla dustum Allahtan bebegim hizli dusup neytmedi benm korkum o 😰