Busray Plesanta previa idim 37 haftanın sonuna kadar geldim şükür yine de ameliyatımın riskli olduğu söyleniyor lütfen dua edin 🤲😐😢
Fdsa Busray İnşAllah sağ sağlim sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun Rabbim ya Şafi isminin yüzü suyu hürmetine sana bebeğine şifa versin İnşAllah bebeğini sana bağışlasın 🤲🏻
Aysedgrlikrkmz Busray bende de aynı durum vardı Korkma hiç ameliyatım yarım saat sürdü çok şükür bi sorun olmadı geçen Cuma doğumum oldu venimd e çok şükür iyiyiz Rabbim kolaylık versin 🙏🏼 Sağ Salim kavuşun inşaallah 🥰
Ozgehasan Busray sağ saglim girer sağ saglim çıkar siniz inşallah canm hastaneden korkma dua et Allahin izniyle biseycik olmaz inşallah❤
Gamze43 Busray insallah sağ saglim bebisinizi kucağınıza alırsınız canim Allahım kolay Doğum nasip etsin 🙏🏻
Busray Aysedgrlikrkmz yaaa inşallah benim de öyle olur hiç sıkıntı çıkmaz sizi ki tamamen mi kapatıyordu
Nihalcakmak58 Busray Allah yar yardimcin olsun saglikli sihhatli kavus melegine insallah dua edicem canim..
Poncikveannesi Siz de bebişiniz de Rabb ime emanet olun bol bol Rabbiyesir okuyun kolaycacık olsun bitsin inşallah...💕💕🙏🙏🙏
35ebruada Busray Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sizde bebeğinizde Allah’a emanetsiniz ne mutlu ki yarın bebeğinize kavuşuyorsunuz yarın bu saatlerde kucağınızda bir mis kokulu minicik olucak bunu düşünün Allah’ın izniyle olup biticek inşallah 🤲🏻💐