Birkucukumut Kızlar benım bugun bayagı sancılarım var ama degısık bir sekılde mıdemın orasından baslayıp karnıma kasıklarıma ve belıme sancı gırıyor bıraz uzun suruyor ve altıma yapmısım gıbı camasırım ıslanıyor hatta abacaklarım fılanda agrıyır acaba gercek sancı mı yoksa yalancı mı anlamdım🤔🤔 sızın sancılarınız nasıl olmustu
Hazemmirzam Birkucukumut sancı bende olmadı ki be güzelim gece suyum gelmişti direk hastaneye gittim ama bildiğim kadarıyla yarim saatte kadar düşen ağrın varsa şiddetliyse birde doğum başlıyor demek belkide az az suyun geliyor
Sedef65 Birkucukumut ben 2 tane normal dogum yaptim 2. 50 gunluk sen sancinin 20 dk icerisinde gelip gelmesigine bak banada doktorum demisti 20 dk icinde geliyorsa bir daha ki 20 dk dada geliyorsa dogum sancisi demisyu
Hazemmirzam Hazemmirzam yalancı sancı günde 10 defa olup 2 dakika sürüyor sen acile gitmen gerek su halinde
Birkucukumut Hazemmirzam bugun 36 haftalık oldum 😑😑 ve bebegım asagıda hareket edıyor bugun 😭😭 korkuyorum
Birkucukumut Monna canım işte hafıflıyor gıbı anlamadım ve ter basıyor bı anda ve tekrar usuyorum garıp seyler oluyo
Birkucukumut Sedef65 tamma canım onu nasıl hesaplıcam işte agrı yerlerım degısıyor bazan bi belımden agrı gırıyır bazan karnımdan bazan kasıklarım 😑 sonra etrafa yayılıyır
nilly Birkucukumut akan suyu kontrol edemiyorsan öyle kendiliğinden sızıyosa suyun gelmiştir. Az az geliyordur. Bebek susuz kalmasın hemen git.
Birkucukumut nilly korkuyırum 😭😭😭 bebegım cok hareketlı ve o hareket ettıkce asagımda bır nokta var orası agrıyo