Pofidik Esir yok ben başlamadım doktor biraz daha sabret dedi eğer hep böyle olursan başlayacağım dedi
Edaelaayse benımde o aylarda vermediler bütün organlar geliştikten sonra 28 haftayım ben siz daha cok erken bekleyın sizin gibiyken hergun kalp krızı gecırıyprum die hastahanedeydım Pofidik Pofidik
Esir Pofidik aslında 3 Aydan sonra veriyor ama artık dayanamıcak raddeye gelirse. Veriyor yanı seni gözlemleyip veriyor benim doktorum öyle dedi ama benim hiç keyfim yok nasıl olcak böyle bilmiyorum bi yandan başlamak istiyorum
Edaelaayse benımde o aylarda vermediler bütün organlar geliştikten sonra 28 haftayım ben siz daha cok erken bekleyın sizin gibiyken hergun kalp krızı gecırıyprum die hastahanedeydım Pofidik
Edaelaayse Pofidik benımde o aylarda vermediler bütün organlar geliştikten sonra 28 haftayım ben siz daha cok erken bekleyın sizin gibiyken hergun kalp krızı gecırıyprum die hastahanedeydım
Edaelaayse Pofidik benımde o aylarda vermediler bütün organlar geliştikten sonra 28 haftayım ben siz daha cok erken bekleyın sizin gibiyken hergun kalp krızı gecırıyprum die hastahanedeydım
Edaelaayse benımde o aylarda vermediler bütün organlar geliştikten sonra 28 haftayım ben siz daha cok erken bekleyın sizin gibiyken hergun kalp krızı gecırıyprum die hastahanedeydım
Edaelaayse benımde o aylarda vermediler bütün organlar geliştikten sonra 28 haftayım ben siz daha cok erken bekleyın sizin gibiyken hergun kalp krızı gecırıyprum die hastahanedeydım
Pofidik Edaelaayse hadi ya nefes problemi mı oluyor sendede geecejgen çok zor ya Allah herkese yardım etsin
Pofidik Edaelaayse hadi ya nefes problemi mı oluyor sendede geecejgen çok zor ya Allah herkese yardım etsin