Nariel86 Mervemirac insan bir garip oluyor her detayı düşünüyor dimi ? her şeyde bir sorun arar oldum resmen
Nariel86 Mervemirac insan bir garip oluyor her detayı düşünüyor dimi ? her şeyde bir sorun arar oldum resmen
Burcu16 sumeyra_25 kan sonucu çıktığında baktı doktorum bebek göründü ama altında 1 cm kesede kanama göründü düşük riski yine ilkinde de vardı sizin bebiş göründümü
Zehranurcavus tugcebyl aynımıııı aynı tarih mii😂😂 beni ekler misin istagramdan @Zehranurcavus hesabım
tugcebyl Zehranurcavus mesajı daha yeni görüyorum aşırı bulantılarımdan dolayı telefonu elime alamıyorum malesef :(
Burcu16 sumeyra_25 geç döllenmedir canım ilk hamilelikte 7 de görünmüştü benimde panik yapma cok olağan bişey bu
hilalyavuz Ruhsuz evet canım seni biliyorum daha önceki postlardan 😍 bir whatsap grubu açtık 2020 mayıs anneleri diye katılmak ister misin instagramdan takip edelim sonra istersen numaranı verirsin eklerim tanışmak arkadaş olmak için 🥰
Renginemir Benimde en son adet tarihim 11 agustos hesapladigimda 5 haftaligi geciom dun doktora gittim 4+4 dedi ve keseyi gorduk anlamadim neden farkli ki 🥴
hilalyavuz Renginemir geç döllenme olmuş olabilir benim de öyle son adet tarihime göre 7 haftalığım ama keseye göre 6+2 haftalık
hhtc1342 merhaba bende 6+6 haftalığım kalp atışını duyduk çok şükür tsh değerim 2.5 un üstünde olunca ilaç verdi doktor tansiyonum 14/10 olunca tansiyon ilacı kullanıyorum şuanda
hilalyavuz Nariel86 benim de bulantım yok sadece 2 gündür kabızlık ve şişkinlik var ama iştahım açıldı 😬 normaldir herkesin bünyesi farklı sonuçta herkes de farklı tepkiler gösteriyor