Tugbayucesoy Kızlar 28 haftalık hamileyim ve daha beşik vs almadım sadece bi kaç parça kıyafet aldım hastane çıkışı vs aldım beşik için bebek nevresim takımı uyku seti vs öneriniz var mı kafam çok karışık ne alacağımı ne yapacağımı bilmiyorum
Badevehande Canım bence geç bile kalmışsın moralini bozmak istemem tabi ama çok alınacak var yaz yaz bitmiyor oda yapacak mısın
Tugbayucesoy Badevehande evet ya geç kaldgmin farkındayım canım ama benim erken doğum tehlikem olduğu için hep yatarak geçiyor hamileliğim şimdi doktorum birazcik alışveriş için yürümeme izin verdi geç kalma sebebim bu canım .evet oda yapmak istiyorum beşik vs nerden aldiniz
Badevehande Tugbayucesoy ben evkurdan aldım odasını ve uyku setini ama anne yanına da portatif beşik aldım içine yatak olarak babynest aldım salonda mutfakta yada lavaboya gidersem diye ev tipi ana kucağı da aldım sallanıyor hem kolaylık olur diye düşündüm
Goncelibon Yoo bence geç değil ben de pimpirikli bir tipim ona rağmen 31. Haftada başladım hiç birşey yoktu sıfırdan. 36.da bitmişti hazırlıklar. Sıkmayın canınızı yetişir. Uygulamalardaki listelere bakın, yazarak ilerleyin daha organize oluyor.
Hayat16 Ben biraz erken baslayanlardanim,27 ‘de her sey tamamdi . Eger aklinizda asagi Yukari bir seyler var ise kolayca alirsiniz. Yoksa da yetisir bir sekilde . Ben ilk aylarda aliyordum , tanidiklar karsi cikiyorsun. Takmadim. Sonralari agirlastim , cikamadim almaya .internetten de alabilirsin. Park besik aldim , 2 kademeli ve sallanan. Teyzem de anakucagi almis eski usul. Bir de tanidik babynest yapti. Bence yeter. Evde ki sifonyer ve dolabi kullanacagim. Bebek arAbasi ve besigi internetten aldim. Kiyafetleri icin 1-2 magzaya gitsen tamamlarsin. Hastane cikisi 2-3 tane var. zibin , tulum, battaniye, 1-2 paket bebek bezi, kendine pijama/ gecelik , 1-2 tane nevresim isini gorur ilk etapta. Ben ek olarak 1 cam biberon ve gogus pompasi da aldim. Her sey hallolur.
Hayat16 Tugbayucesoy n11, gitti gidiyor, hepsiburada ‘ya bakiyorum. Bir sitede begendigim modelin adini , diger sitelere yaziyorum. Fiyati hangisi ucuz ve kargosu bedavaysa aliyorum.