Adanur Akıntım vardı donaxyl kullanıyordum bugün agda yaparken farkettim ki vajina deliğimin girişinde şişlik farkettim ve afedersiniz delik tamamen kapanmış sanki. Başına gelen var mı
Kubra9595 Adanur valla deligi bilmem ama vajinam baya sisti benim bebis dogsada inse artik 😂 34+3 olduk
Elininanasi Adanur canim bebe baski ediyo ondandir Cok sık hamilede gorulen durumdur.ben hamileyken ozur dilerim ozel bolgem odem olmusdu bile catlakda var bile..vajina girisi tamamen şişdi Dogumdan 1 hafta sonra eski haline dondu cok sukur
Denizzz___ Adanur benimde içinde şişlik vardı doktor varis dedi. Çok yorulma falan dedi önemli bir şey değilmiş normalmiş
madl41 Adanur Benimki 30 haftalık canım🤷♀️Seninki daha ufakmış ama korkma ben doktora dedim önce alttan rahim boyumu ölçtü sonra da gayet normal bi sıkıntı yok demişti ama o fitili bende kullandım 6 kullanımlık oda yapmış olabilir🤷♀️
Adanur madl41 bnde fitilden şüpelendim canım yoktu çünkü ili gündür oldu. Birde rahim boyunu nasıl ölçüyorlar
madl41 Adanur O fitil bide sulu akıntı yapmıştı bende🙄 Doktorun Alttan kamerayla bakıyor inçe uzun bi aleti var ya 3 saniye falan sürüyor
Adanur madl41 ayy evet hatta sulu akıntıyı görüncede korktum yoksa bebeğin suyu mu diye snra araştırdım
sdsd Denizzz___ bende fitil kullanırken içinde et parcası gibi şişlik gelıyor elıme buna mı varis dedi😳
Denizzz___ Adanur evet içinden et parçası dışarı çıkmış gibi duruyordu bende ağda yaparken fatkettim elim ayağım titredi hemen gittim doktora. Dinlendiğim zamanlar normale dönüyor. O gün gerçekten çok yorulmuşum çok yol yürümüştüm
Denizzz___ sdsd vajina açık bir şekilde duruyor içinde şiş iki parça et görüntüsü var. Muayane etti ve varis dedi. Şu an yok çok yorulduğum zaman bakıyorum hemen o duruma gelmiş oluyor