exenica Merhabalar, travel sistem bebek arabası önerilerinizi ve tercih sebebinizi paylaşabilir misiniz?
online_mom exenica kraft fit 2 🙈 çok hoşuma gıttı görunusu.anakucagını oto koltugu olarak kullanıyo olmam.bırde çok dayanıklıymıs burda dün bi arkadas kullanıyormus.bu hafta kısmetse onu alıcam 🙏🌸
Hurit Kraft Leon Travel sistem Travel sistemi seçme sebebim puset yeni doğduğunda çok kullanılıyor hastaneden çıkarken felan lazim oluyor canım.Kraftin puseti çok çok hafif görünüşü gayet kaliteli güzel duruyor ayriyettende port bebesiyle kapanabiliyor oda büyük avantaj ve cidden sürdüğünde yağ gibi kayıyor resmen fiyatida gayet iyi indirime girdiğinde
exenica Travel evet bu nedenlerden dolayı alacağım ben de . Model konusunda bilemedim Kraft için oturma alanı vs küçük diyorlar. Chicco’nun üçlü seti vardı o da çok güzeldi fakat tekerlekler çift tekerli o yüzden bilemedik. Mamas papas bakıyorum 180derece yatabiliyormuş düz o yüzden iyi fakat anakucağı vs ekstra. Bir de tenteler tam kapanmıyormuş güneşte zor oluyor dediler.
online_mom exenica kraftın dediğim modelı 6 aydan sonra tam yatıyor benımde cok hosuma gıttı.ayrıca tentesı ve bacak korumasıda var kış ayalrı ıcın.bende pusetının yorumlarını okumustum ama burda bı arkadas pusetı 8 aya kdr falan kullandıgını soledı.
exenica Bir de oturma kısmında ayak gelen yer kapalı olanlar ileride baston ihtiyacı doğuruyormuş çocuk sığmadığı için. Peg prego ya da chicco da baston gibi kullanım da mümkün sanırım. Peg prego incelemeye gideyim yazarım yine