Aykam123 9hafta 3günlük. Bu gün biraz çok yürüdüm, alış verişe çıktım. Şu anda regl dönemindeki gibi ağrılarım var. Korkuyorum, 4haftalığında 1düşük tehlikesi atlatmış bebeğim. Kimlerde olmuşsa, lütfen akıl versin bana
madl41 Aykam123 Canım 30 haftalığım İnan o ağrılar hiç geçmedi🤷♀️ Sanırım alışman lazım 🤷♀️🤷♀️ Kanama olmadığı sürece korkma derim bunlar normal rahmin genişliyor bebek kendine yer ediniyor🤷♀️
MrsG Aykam123 bence yat dinlen bi süre. Bende hiç ağrı olmamıştı ama herkes bir değil tabi normal de olabilir. Ama daha önce düşük yaptığın için riske atma derim. Geçmiş olsun 🙏🏻
duygusm Aykam123 Herhangi bir şekilde düşük tehlikesi denmişse kesinlikle kendinizi yormayın. Doktor bende risk görmemesine rağmen belirli bir süre yürüyüş bile yapmasan daha iyi demişti. Hiçbir yük taşımıyorum, neredeyse hiç bir iş yapmıyorum. Siz de dinlenin. Eğer ağrı sancı çok olursa veya kanama olursa mutlaka doktora gidin. İlk 3 ay dikkatli olmakta fayda var.
Aykam123 madl41 ağrasın sorun değil vallahi. Acıya dayanırım, ona bir şey olmasın sadece. Affedersiniz, gözüm çamaşırımda, korkuyorum ki, kanama olur. Ağrı olsun, amma bebeğime bir şey olmasın
madl41 Aykam123 korkma canım Allah nasip ettiyse sen 100 kilo yük taşısan bile o bebiş yaşar😊 bende senin gibiydim her 3-4 günde bir doktora gidiyordum ta ki bebeğin tekmelerini hissedene kadar 🤷♀️Ben bu dönemi progestan ve bol bol uzanmayla atlatmıştım suyum bile yanımdaydı sadece lavaboya kalkıyordum
Berdogan Uzan ve ayakların altına yastık koyup dinlen çok uzun yürüyüşte yapma madem düşük tehlikesi atlattın biraz dikkat etmen gerek
Aykam123 Berdogan şu an öyleyim zaten. Yarın deyil o bür güne randevum var doktorla. O zamana kadar inşallah bebişime bir şey olmaz
Aykam123 MrsG düşük yapmadım, tehlikesi vardı, ama geçti. Ben aptallık etmişim ilk önceden. Bebeğe karar verdikten sonra doktora gitmedim. Hamile kaldım hemen. Amma önce bi yoklansam şok daha iyi olurdu
Aykam123 duygusm bu gün 10cu ayın riskli olduğunu okudum.dikkat edicem. Mümkün olursa işten izin alıp, 1hafta çılışmıycam
Aykam123 madl41 ben çalışıyorum. Öyle şansım yok. Amma galıba çok yordum kendimi de, bebişimi de. Şu anda artık o kadar da şiddetli ağramıyor. Haraketsizlik iyi geldi
duygusm Aykam123 Ben de çalışıyorum. Keşke mümkün olsa da bu dönemleri izinli geçirsek 😊 İlk 3 aydan sonra zaten düşük riski %80 oranında azalıyormuş. Allaha emanet bebeklerimiz.
Aykam123 Bir anda panikledim. Vallahi iyiki varsiniz. Ben içim içimi yiyerek kalıcaktım. Teşekkür ederim hepinize
Katatonik Aykam123 sol yanına yat dinlen hiç bişey olmaz tutunacak bebek öyle yürüyüşle fln düşmüyor ben hamile olduğumu bilemediğimden ilk 4 hafta hep zumba yaptım onda bile düşmedi zaten ilk 12 hafta düşen bebekler genelde anomali li oluyor o yüzden üzülme sağlıklıysa hiç bişey olmaz içini ferah tut
Aykam123 Katatonik annem de aynısı söylüyor. 12haftasını bebek kendisi aşmalı. Hatta düşük riskinte bile annem ilaça izin vermedi, normel işime gittim. Kendisi hayata tutunmalıdı
Konul_Nilay Aykam123 canlm ya çok gezme.zaten riskin olmuş.benimde her ay oluyo.riskli qruptayım.uzan ayağını uzat dinlen
Babykz_ Aykam123 Bende o haftalarda kendimi biraz yormuştum leke görmüstüm ama düşük tehlikem yoktu çok şükür. Korkudan yatıp dinlenmiştim hep hiç bi iş yapmamıştım o hafta bence sende zorlama kendini yat dinlen bol bol en azından riskli dönemi atlatana kadar.