Volkanoban Ben epıdural sezeryan ıstıyorum ama cok korkuyorm felç falan olunuyormus ozel keçioren hadtanesınde yaptıran varmı lutfn yardım edın
Edirefp Volkanoban canım ben özel Keçiören’de epidural spinal ikisi birlikte sezeryan olucam Allah izin verirse. Dediğin riskler tabi ki var ama milyonda bir ihtimaller aklına dahi getirmene değmez. Bu arada doktorunuz kim ? Kaçıncı haftadasınız ?
Buketbudk Volkanoban canım ben de özel Keçiören hastanesine gidiyorum aynure hanıma 26. Haftama gireceğim iki gün sonra ve epidural sezeryan yapacağız . Riskler her Doğumda olduğu gibi bunda da var elbette ama çok çok düşük bir ihtimal . Doğumun her türlüsünün riski vardır Kafana takma bunları
Sevda1906 Hiç alakası Yok inanmayın öyle seylere ben kızımda özel bilgi hastanesinde oldum epdurel o kadar memnumun ki felç falanda olmadım çok şükür Gayette iyiyim suan ikinciyi dogurucam felç olsam yapmam demi 😅 çok saçma böyle seyler bu doğumu da Keçiören’de düşünüyorum
Edirefp Sevda1906 herhangi bir acil durumda zaten sevk edip doktorla birlikte yerleştiriyorlar hastaneye. O konuda içim rahat benim.
Edirefp Volkanoban aaa bende Ahmet bey 16. Haftadayım. Kontrollerde kilo tansiyon ölçümü yapılıyor mu sizin?
Volkanoban Edirefp yok canm sadece kac kılosun dedı ılk gıttıgımde ama hıc oyle bısı demedı sen hamıle oldugundan berı kac kılo aldınn❤🤣
CerenSelvi Yenidoğan ünitesi olmayan yerde doğum yapmak bence çok ama çok yanlış bir durum. Asla bebeğimi öyle nir yere emanet etmezdim sizin yerinizde olsam.
Volkanoban Edirefp bn yemek yıtemıyorm 1 kılo verdım vıtamn ılacı yazcaktı ama istemedm zararlı olur dıye
Volkanoban Edirefp ya ılk bebek ya ben korkuyom ıste esımde oyle dedı yıne bole olursan haftaya cınsıyettını ogrenmeye gıdıcem ozmn yazdırırm
Edirefp Volkanoban Buketbudk Ya ben 16. Haftadayım daha bebeği hissetmiyorum. Bazıları pıt pıt kalp atışı gibi hissettiğini söylüyor ben hissetmiyorum😞 normal mi acaba
Fatosumum Keçiören hastanesinde normal doğum,muayne,detaylı ultrason fiyatlarını biliyosanız benide aydınlatırmısınız 😍
Edirefp Fatosumum canım 1750 sezeryan 2250 muayene ücreti 45 lira. Ayrıntılı ultrasonu bende bilmiyorum ama gittiğimde öğrenirim senin için.