Gozde2016 Kızlar 17+5 haftalığız 5-6 saattir ishal ve karın ağrısı var ne yapmalıyım acile gitsem mi ?
[silindi] Gozde2016 Türk kahvesi bi tatlı kaşığı birazda limon sıkıp üstüne yiyin hemen keser tadı biraz kötü ama ben çok çektim hamilelikte bilirim
Ebruili Canım kahve tüketmek gebelikte belli miktarla sınırlı bu yüzden kahveli karışım yapmanı tavsiye etmem limonda tansiyon açısından riskli bir düşün derim. Gebelikte ishal durumu için tek tavsiyem önce doktora görünüp tahlil yaptırman olur sonuçta ishal enfeksiyondan oluşur bebişine geçmesin aynısını bende yaşadım doktorum dahiliyeye yönlendirdi acile gittim Tahliller yapıldı temiz çıktı sadece serum verildi su kaybından dolayı, patates haşlaması ve yağsız bol pirinçli yayla çorbası içerek beslendim 2-3 günde ancak geçti tabi çok çok daha fazla su içtim
Gozde2016 Ebruili kahveyi yeterince azalttım hatta bıraktım bi kaşık bişey olmaz diye düşünüyorum ama biraz bulantım başladı daha içemedim. 1-2 saate geçmezse giderim tabi ki insan korkuyor bebiş için. Teşekkürler 🙏
Frrdevss Patates haşlayıp yiyin bir de beyaz leblebi iyi gelir ama uzun sürerse tabi doktora gidin gene de