Arzu_fa Ftmerg valla benim ilk gebeliğim ve ilişkiden sonra hiç kalkmadım o şekilde uyudum istedigim için ve sonra öğrendim ki hamileyim çok sukur
Hayat16 Meltemkskn Arzu_fa Ben de oyle . Ayaga kalkmazsan sperm daha uzun sure iceride kalir, sansini arttirirsin.
Sadiyy35 Ftmerg canım ben hamile kaldığım ay sayılı ilişkiye girmiştim evde bile durmamıştım düğün vardı yardıma gidiyordum hep 3 belki 4 ve hiç dikkat etmeden hemen saniyesinde kalkıp duş aldım tuvalete gittim yani şekilden şekle girmene gerek yok
ManolyaZorAltun Ftmerg hepsi fasa fiso 5 kere hamilleik geçirdim 1 kızım var gerisi düşük oldu ancak hepsinde hemen kalkıp banyo yaptım yapmadigim.zamanlarfa tutmadı mesela:) kader kısmet meselesi onunla alakası yok
Meltemkskn Ftmerg canım benek için bir damla yetiyor geri gelen fazla olanlar omu sıkıntı etme ayağını diklemeyi dene
_tugce canım herşey gerçekten moral motivasyonda bitiyor. Biz 5 ay boyunca denedik olmuyo diye doktora vs gittim her ay düzenli gelen adetim bu sürede hemen hemen her ay gecikmye başladı umut ederek test yapyordum ama hep negatif artık umudumu kesmiştim ama o zamana kadar her ay sürekli bebek psikolojisi icindeydim sürekli araştırmalar yaptım burda arkadaşların yazdıklarının hepsini denemiştim ayaklarını dik, 2 günde bir yap vs hepsini denedim hiçbiri olmadı o yüzden umudumu kestim ama olursa olur moduna girdim. Hamile kaldığım ay eşimin işleri o kadar yoğundu ki afedersiniz toplasanız 3 bilemedin en fazla 4 kez ilişki yaşamışızdır o yuzden o aydan asla beklentim yoktu hatta sonradan öğrendim 26 şubatta hamile kalmışım ama 27 şubatta adet gördüm ben yani üzerine görmüşüm bi sonraki ayki adetim gecikti hic ihtimal vermeden test yaptım pozitif cıktı çok şaşırmıştım hatta inanmayıp 3 defa test yaptım sonra gidip kan verdim 😂 çok uzattım ama demek istediğim moralini yüksek tut asla hamile kalamcam diye düşünme psikolojini biraz rahatlat Allah nasip ederse en kısa sürede kalırsın inşallah 🤗
Aysesirac Mucize_istiyorum22 Allah'ın izniyle doğacak oğlumun canım kasım ilk haftası doğacak hayırlısıyla
Sedef65 Ftmerg o herkeste olan birsey pozisyonla alaka si yok yumurtlama tarihini cikar inteenetten o gun hamile kalma ihtimalin yuksek ve hemen kalkma uzan
nilly Ftmerg hepsinin içerde kalması mümkün değil kuzum bi damlası amacına ulaşsa yeter. Poponun altına yastık koyarsan ve olaydan sonra bi süre ayağını dikip kımıldamadan yatarsan iyi olur.
Happymumsyy Ftmerg canım belki biraz abes olacak söyleyeceğim ama dört Ayak pozisyonuna geç gerçekten diyorum en garanti yöntem🙈