Merverdem Merhabalar. 33.haftaya girmek üzereyim ama hala ismine karar veremedik. İlk kızımın ismi zeynep asya. İkinciye karar veremiyorum. Aklımızda bikaç isim var sizce hangisi olmalı? İdil Bilge Masal Duru Gökçe Naz Elif Masal
Aysmnv35 Merverdem İdil Bilge ismi kuşağa cok hoş geliyor digerleri cok duyulmuş ve bana masal hayal öykü isimleri bi saçma geliyor yaa
Fatiheren_61 Merverdem İdil Bilge uyumlu olmuş anlamı ne İdil’in.bende isim kararsızlığı yaşıyorum bizdeki liste de Bilge meva var 😂
Burcu16 Merverdem hepsi güzel Betül Hira da aklınızda kalsın anlamlarıda güzel bakabilirsiniz kızımın ismi
Minedy Öncelikle bence tek isim gökçe ya da bilge olsun. Eğer illa iki isim olacaksa İdil gökçe olsun. Ben ikinci isimlerde nazı masalı sevmiyorum. Benim beğenmemem önemli değil elbette ama fikrimi sormuşsunuz söyleyeyim dedim 🤗
Merverdem Fatiheren_61 idilin anlamı Volga Nehri’ne Türklerin verdiği isim. 2. Aşkla ilgili olup köy ve kır yaşayışını anlatan kısa şiir veya yazı. 3. İçten ve saf aşk. 😊