Sessizmelek Merhaba hanımlar size bişey sormak istiyorum benim adetime son 8-9 gün kala pembemsi bir leke geldi çok az bi kaç damla şeklinde ve ilk kez böyle bişey yaşadım internete baktığım da yerleşme kanaması olabilir yazıyordu inşallah öyledir kaç aydır bunu bekliyoruz şuan adet günüme 5 gün var acaba test yapsam çıkar mı yoksa adet günümümü beklemeliyim (bu arada idrar tahlili yapcam kan değil )
Islim123 Sessizmelek ben adete 2 gün kala öğrenmiştim yüksek bi değerle. 3 gün kala falan çıkabilir sabah idrariyla muhtemel
Haree Ben de üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım çizgiyi gördüm %99 sonuç verir yazıyordu. Predictor erken gebelik testi 6 gün önceye kadar sonuç verenden. Beklenen adet günümde ise çok az bir kahverengi kanama gördüm. Adet gecikince tekrar yaptım sonuç yine pozitif oldu çok şükürr.Şuan 6+3 teyim Bence az daha bekle öyle yap
Sessizmelek Teşekkür ederim şimdilik beklemeye geçeyim çünkü kaç kere test yaptım negatif sonuç aldım inşallah bu sefer pozitif olur
SusamTanesi61 Sessizmelek ben 5 gün kala öğrendim. Değerim 5.19 çıktı kanda. Erken gebelik testi çok ama çok silikti. Şu an 4+2 yim. Inşallah sen de pozitifi görürsün 🙏