Kubra15 lavmani oncesinde yaptilar daha sancilarim baslamamisti. Benim sancim suni sanciyla cok gec geldi ama. Yatisim yapildi yemek yedirdiler yarim saat sonra falan popodan fis diye bir sivi sıktılar. 5 dk bile gecmedi tuvalete gittim tamamen rahatlatiyor. Canim bak cok net soyluyorum o anki can pazarinda butun hastane gelse ay kalabalik mi demiyo insan, aklinin ucundan gecmicek. Tabi insallah oyle rahat bir dogumun olur ki o an etrafindaki insanlarin coklugunun farkinda olursun. Sen hic dusunme bunlari, bol bol enerji topla, nefes egzersizleri yap kesinlikle. O an da nefes egzersizlerini uygulamaya calis. Onu bile unutuyo insan. Bir de bana keske plates falan yapsaydin dedi doktor keske yapsaymisim cok faydasi oluyormus. Cok yuruyordum kilometrelerce, hurma yiyordum ama faydasini gormedim. Acilma da olmadi igneyle yumusattilar rahim agzimi. Suyum geldikten sonra suni sanciyla 12 saatte dogurdum. Pilates cok faydaliymis oysa ki. 10 gunluk simdi kizim. Allahim seni de butun hamileleri de kolay yoldan kurtarsin. Annelik cok kutsalmis.