Ascvk Arkadaşlar iki gündür inanılmaz mide ağrısı kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi bi karın ağrısı var hiç halim takatim yok gözlerim kapanacak gibi sürekli iç çamaşırım sürekli ıslak ztn idrar olduğunu düşünüyorum ztn sürekli tuvalettiyim. Midem de inanılmaz bulanıyor. Ve pelvik bölge mi deniliyor bikini kısmına oramda bi ağrı acı var ciddi anlamda. Bunların sebepleri ne olabilir ? 35. Haftamdayım
Nrmnism Ascvk mide bulantısı neden oluyor ki bende de oluyor mşde bi de ara sora bayılacak gibi oluyorum kaburgama baskı yapıyor bende 32+3haftalıgım 😢
Gizemmali71 Ascvk aynı şeyleri bende yaşıyorum ölü gibiyim 35 haftaya yeni girdik enerji falan bitti bende bide ishal olmuşum onun ağrısı var
Deletedmom2 Ascvk bendede çok miğde bulantısı var doktor gebelik zehirlenmesinden şüphelendi yüksek tansiyonda olunca birşey çıkmadı şükür ama üç günde bir görecem seni dedi
Serife_27 Ascvk bende aynı durumdayım Tam 35 haftalık olduk bugün Özellikle de vajinamın üzerindeki ağrı bitiriyor beni Sürekli bel ağrısı da cabası 😥
Ascvk Melek42 Gizemmali71 Nrmnism Bende ki o bikini bölgesinde ki acı çok kötü sebebi ne bilmiyorum ya ama hareket ederken çok zorlanıyorum çok kötü oluyorum bildiğin canım yanıyor
Ascvk Gizemmali71 benim hep kabızlık problemim var maalesef 🤦🏼♀️ Ama sanki midem bozulmuş gibi hemde adet ağrısı gibi karın ağrısı var işte
Elifdddd Melek42 bendede bucutta batma oluyor korkuyorum kolestoz falan olurum diye 😢😢 ama sureklı deıl ara ara ama tatlı kasıntı
Gamzehzmoglu Melek42 bende 35+5 inanılmaz kaşıntım var kaşıntı olmasa herşey çekilir gibi geliyo bende ikiz bebeklerimi bekliyorum
Esmf Ya ayni belirtiler var bende 2 haftadir ama dr um asagida olmasina bagliyor. O kadar ki sancim vursa o agrilardan anlamayacakmisim gibi geliyor. Bende 36.4 'üm buarada.
Ascvk Esmf gerçekten bende öyleyim ve o dediğim gibi tam üçgen bölgede ki acıya bi anlam veremiyorum hareket ettikçe çok acıyor sebebi ne bilen var mı bilmiyorum
Birkucukumut Kızlar bende 36. Haftama gırdım bugun iki gundır cok fazla altıma yapmısım gıbı oluyor artık camasırımdan da esofmanıma gecınce korktum suan az az gelıo ve agrılarım mıde bulantım bende de var ve agzımda degısık bir tat var ne oldıgunu anlamadım ve havalardanmıdır bilmiyorum hıc usumeyen ayaklarım buz gıbı oluyor
Gamzehzmoglu Birkucukumut akıntı gibi mi rengi falan bende 2 gündür sürekli çamaşır değişiyorum ama akıntı renginde
Akfth Birkucukumut bu bulanti ve islaklik kafami karistirdi bence bi kontrole gidin bulantisi olanlar Bel kasik adet sancisi gibi olanlar gidip nst ye girin derim
Esmf Bu kadar tesadüf olamaz 🤭🤭🤭 Demekki haftalarin getirdigi tatli nispetler 😅 Allah yardimcimiz olsun
Akfth Bende bende bende Stres cati agrisi Fazla ayakta kalinca ayaklarda sismeler olabiliyor gece mide yanmasibdan uyuyamadim resmen bugun hayalet gibi dolandim suan deli gibi uykum var Karin zarim sanki yirtilacak gibi acayip gerik hele aksamlari Yatakta saga sola donmek cok aci veriyor kasik agrimdan dolayi bugun 36+1