emelryt Kuzeym malesef bende grip oldum .Atlatamıyorum bir türlü.Okyanus suyu kullandım tıkanıklık için.O da kulak enfeksiyonu yaptı.Bol bol yat dinlen eğer çalışmıyosan.Ben çalıştığım için sanırım tam atlatamıyorum
Ati22 Az önce bende ayni seyi sormak icin yazdım. Bende halsizim keyifsizim burun gitti bogaz acıyor. Doktoruma sordum ihlamur nane limon zencefil icebilirsin dedi ama daha cabuk ve hafif atlatmak için ne yapılabilir bende öğrenmek istiyorum
Annesininaminesi Kozlar ben 4 haftalık ilken yaşadım meyve sıkacağınız varsa sabah akşam kalorisi yüksek ama işe yarıyor atom yapın ben iki günde atlattım daha da gelmedi şükür illet ilaç hiç kullanmadım DHA çok küçüktü diye ben o şekilde atlarım ha birde bal ve zencefil👍🏼
Deletedmom029 Limonu 4 e bölüp içine 2 ince dilim zencefil atın iyice kaynadıktan sonra bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp için hatta sıcakken burnunuza yüzünuze buharını tutun çok rahatlatıyor. Meyve sıkacagıniz varsa 2 portakal yarim limon, 1 havuç 2 ince dilim zencefil, yarim elma ve nar hepsini karıştırıp atom yapın o da çok iyi geliyor. Hamilelikte yapılabilecekler sınırlı o yüzden en güvenli liman bu yazdıklarım.