Goknurunuz Kızlar 29+1im. Ama bebeğim çok hareketli bi bebek değil gün içinde çok fazla hareket etmiyo. Sabah kalktığımda ve gece 10la 3 e kadar hareketleniyo ama gün içinde bazen onu dinlemek için uzanıyorum 2 3 saat yatıyorum ama hareketini hissetmiyorum. Neden böyle oluyo korkuyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var ...
Badevehande Sola yat canım kan akışı en rahat o şekilde gidiyor bebişlere. Bide konuş gün içinde seni bekliyorum seni seviyorum felan de mesela markete gidecez şimdi yada sana kıyafet aldım aşkım felan de onlar hissediyor 🥰
Goknurunuz Badevehande canım çok fazla konusuyorum ama tepki vermiyo salı günü doktor kontrolüm var gittiğimde sorucam bakalım ama sabredemedim salıya kadar size soruyum dedim
Duchess Goknurunuz tatlı bişeyler yemeyi dene canım bu haftalarda uykularının çok olduğunu biliyorum sadece içini ferah tut
Goknurunuz Duchess tatlı bişeyler yedim şimdi bi kaç dkaika oynadı çok şükür ama müzik açıyorum dinletiyorum tepki vermiyo ışık tutuyorum tepki vermiyo bu durum beni üzüyo açıkcası korkuyorum hamileliğimin başından beri bi korku var içimde zaten 😔😔