Deda Ben 15 hftalığım 5 hafta sonra detaylı ultrasona girmem gerekiyor devlet veya özel avrupa yakasında nerede detaylı ultrasona girdiniz ve ne kadar ücret ödediniz? İlk hamileliğimde bilçekte girmiştim kapanmış ona güvenerek hiç araştırma yapmıyordum🤭😊
Bertevc Deda Bahçeşehir Dr Altan Cebeci, kesinlikle tavsiye ederim, alanında çok iyi bir perinatolog. Ücret konusunda da indirim talep ederseniz baya indirim uyguluyorlar
Esrabayrakdar Deda benim ikinci gebeliğim ilkindede şimdikisindede altan cebeciye gittim perinatolog cok iyi ilgililer ilkinde özel hastane de çalışıodu ama şimdi kendi muanenesini açmış google yaz bilgileri falan cıkıp iletişim için ilkinde 500 ikincisinde 550 ödedim
Loya06 Deda çarşamba günü gidecem inşallah bağcılar da ultramed görüntüleme merkezine normalde 600 lira ama doktorumla anlaşması olduğu için 300 😂
Nuur2001 Ben cuma günü gittim ama bebeğim elleriyle yüzünü kapattığı için tam bakamadık hafta içi yeniden gidicem😍 Aa bilçek kapanmış mı bende oraya neden ulaşamıyorum diyordum 😂😂 büyükçekmecede oturuyorum ultrason için gaziosmanpaşa da Asya hastanesine gittim
Nuur2001 isimsizbebek 350 tl ödedim canım. Evet doktor da yanında ki kız da çok iyiydi güler yüzlülerdi bebeğim kendini göstermediği için 1 saat sonra yeniden bakalım dedi gittiğimde yine aynı pozisyondaydı hafta içi yeniden gel bakalım dedi. Kalbiyle yüzü kaldı
NeslisahGamze 18 haftalığım 22. Haftada doç dr aytül corbacıoğluna gidicem bakalım yazarım fikirlerimi kadını araştırdım ve başarılı buldum. 500 tl özel muayenesi
Pembepanjur Deda kesinlikle Altan Cebeci derim . 550 idi . Cok arastirdim . Iyikide Altan beyi secmisim.
Evinanne Deda bende Şişli de Aytül çorbacıoğlu var ona yaptırdım fiyatı 500₺ ama ben memnun kalmadım kendisinden pek🤷🏻♀️ Yarım saat bile sürmedi burda okuyordum çok uzun diyorlardı ve hiç anlatmadı falan 🥴