Selanikyesm Gerçekten hamileyken ciğer doğrayıp da bı yerini kasıyan varmı gerçekten leke oluyormu bebekte
Busraduru Selanikyesm annem bana hemileyken biri ciger yıyıpte bi yerine sürersen leke olur demis annemde denemek için elini bacagına sürmüş bende hafıf dogum lekesı var inanarak yaptıgı içinmi yoksa gercekten oldugundanmı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Hll Selanikyesm inanma canm. İki gebeligimde de kurbanda hep etle ugrastm oglumda bisey yok. Sadece mikrop kapma diye ellemeyin cplak elle diyorlar
Aby34 Selanikyesm daha dün iki poşet ciğer doğradım 33+3 haftalık hamileyim kahvaltıda bir güzel de afiyetle eşimle yedik ben böyle şeylere inanmıyorum batıl inanç buluyorum...
fadimeozbas @Selanikyesm sanmıyorum o eskilerin uydurması da doktorlar pek önermiyorlar yememizi bilgin olsun
Aliss_36 Elininanasi Benim bildiğimde bi türbeye gidince elini nereye atarsan orda leke kalıyo demişlerdi ciğerden bişey olmuyo kahınvalideciğim eşimde hep ciğer aşerip yemiş çok şükür eşimde leke yok 😊
Rzlgln534 Aliss_36 Bu duyduklarımın içinde ennn ilginç olanı 🤪Türbe ne alaka hadi et ve ciğerde mikrop kapma olasılığı var da türbe?? 😅
Elininanasi Aliss_36 bende yemisim Ama oğlusumun boynunun arkasinda kirmizi leke var😀😀😀oyle tatli duruyorki saç biteceyi yerde tam.opuyorim orani 😀😀kirmizidir.hemde nokta nokta.cilek gibi😄
Deletedmom133 Selanikyesm hep doğradım hamileyken pratik yemek oydu hep yaptım yani tavuk dana ciğeri ikiside sonuç cok şükür kızımın hiçbir yerinde iz bile yok 😜
Selanikyesm Hep öyle diyorlar ondan bende merak ettim inanan varmı dıe özellıkle kaynanam baya ınanıo batıl ınanclara