merve1777 Kontrolum vardı doktor bir baktı 3,5 cm acıklıklık seni bırakmam bugun dedi yatışım yapıldı ben be eşim tabi cok şaşkındık😅 heycan kapladı beni nasıl olacak başaracakmıyım gibi düşenceler icime doldu garip olan hiç agrım yoktu😬 onceki gün bir saat boyunca adet agrısı be bele vuran bir agrım vardı ancak gece güzelce uydum sabah kalktıgımda yuruyusumu bile yapmsıtım😅 Neyse dogumhaneye aldılar beni işlemler yapıldı rutin olanlar Yarım saat gecmişti baktılar 4 cm oldu doktor suyumu patladı işte o zaman düzenli gelmeye başladı agrılar agrılar adet agrısı gibi artan bir agrı ama dayanıyorsun sürekli yurudum hatta mesajlar attım aileme iyiim diye😊 Son yarım saat (dogurmadan önce) sancım inanılmaz agrımaya başladı ıkınma hissi geldi hemen ebeyi cagrdım bir baktılar tam acıklık hatta agrıdan dolayı epidural istedim ancak cok gec dediler tam acıklık olmus doguyor dediler ben tabi yine şok oldum😅 neyse once dizlerimin ustune alıp oyle dogurmamı istedi doktor ama ben rahat edemedim tuaf geldi hemen yataga yatırdılar orada işte ıkınma olayalrı başladı video izlemiştim nefesini tutup ıkınıyorsun 4 kere mi ne ıkındım birden cıkıverdi🥰 nasıl mutlu oldum anlatamam😍 işte bu da benim dogum hikayem ❤️ 4.9.19 🥰
Anneyimki Çok güzel bi dogum maşallah ya. Peki hamileliginzde çok mu harwketliydnz böyle rqhat oldu.. Hayırlı olsun evladın 🤗👶
merve1777 Anneyimki Hamile kalmadanda hergun düzenli yürüyordum hamilelik boyunca her gun yurudum doktorum yasaklamadı 😊