BirVeraAnnesi35 Happymamizmir doktoruna danışman daha iyi olur canm ama bana havuza değil denize istediğin kadar girebilirsin demişti😊
Oglusum89 Happymamizmir Ben hep girdim ilk zamanları sormamıstım doktora ama 12. haftadan itibaren girmeye basladm hepte grdım 27. haftamdaym hala gırıyorum cnm
Tugbanur Happymamizmir bence girme. Deniz sonuçta enfeksiyon kapabilirsin. Benim tehlikem yoktu ama 9 ay boyunca sadece 1 kere girdim onda da girmek denilirse ayaklarımı sokmuştum
Nazlisezgin Happymamizmir 24 haftalıkken gitmiştim denize girmeme Bi sakınca olmıycağını söylemişti doktor
Wayward Ben son 3 ay, kız kardeşim 7-8 haftalıkken girdi. Sadece denizden çıktıktan sonra alt kısmınızı yıkayıp bikini değiştirin. Her girip çıktığınızda bunu uygulayın. Bide temiz suda girin , her yerin denizi temiz olmuyor
fadimeozbas @Happymamizmir Doktorum hatta faydalı olabileceğini söylemişti bende çok araştırmıştım hatta ama havuz için aynı şeyi söyleyemem
ttugce_60 Ben 6 haftalıkkende girdim 12 haftakıkken de denizde enfeksiyon kapamazsın havuz gibi değil sonuçta. Çıkar çıkmaz alt bikinini değiştir yeter ki ben bazen onu bile yapmadım çok şükür bir şey olmadı o yüzden rahatlıkla girebilirsiniz bence
Happymamizmir Teşekkürler kızlar cevaplar için 🙏🏻☺️ Doktorumada sordum bu arada sakıncalı değil girebilirsin dedi🙏🏻