Gelmsim Selam kızlar. Ben dün gece saat 4 gibi tuvalate kalktığımda uzun sürdüğünü farkettim ben oluyor dedim sonra yatağa geçtim beş dk sürmeden bir daha tuvalete gittim. Eşimi uyandırdım anlamıyorum ben bak nerden geliyor dedim idrar dedi ama içim rahat değil çünkü uzun süre geldi ilk gittiğimde suyum gelmiş olabilir mi?
Misskokulumm Gelmsim canm eğer suyun olsa tuvalete yetişemeden oracıkta akiverir ben idrardir diye düşünüyorm son haftalarda bebek idrar torbasına baskı yaptığı için daha sık çıkıyor insan ben de 5 dakikada bir bazen lavaboya koşuyorum 🤭
Gelmsim Misskokulumm çok geldiği için kokuyorum ben yine de doktora gitmeyi düşünüyorum 🤔 çok şükür hareket ediyor şu an
Misskokulumm Gelmsim içini rahatlatmak için de olsa git baktır canm bir şey kaybetmezsin kaçıncı haftadasın?
Gelmsim BurcuUur engellemeye çalışmadım hiç ama çok geldi hamileliğimde ilk kez böyle oldu ondan korkuyorum
BurcuUur Gelmsim haklısın korkman normal ama farklı oluyor o an anlıyorsun değişik oluyorsun sen yine git ne olur ne olmaz ben 34+4 de gece suyum geldi aniden öyle doğurdum