GizemCengiz Ali Emir yavrumuzun basina gelen hepimizin cocugunun basina gelebilir. Allah annesine sabirlar versin. Lutfen anneler duyarsiz kalmayip yayalim bunu her yerden imzalayalim. Acibadem hastanesi tonlarca para almayi bilirken yaptigi usulsuzlugun ustunu kapatmaya calismamali. Cezalilar cezasini ceksin. Kiralik doktor yasaklansin. Benim de 7 bucuk aylik oglum var. Dusundukce cildiracak gibi oluyorum. Lutfen anneye destek olalim instagram hesabi semacaner34 takibe alalim. Kampanyayi imzalayin. https://www.change.org/p/hastanelerde-kiral%C4%B1k-doktor-yasaklans%C4%B1n-ba%C5%9Fka-ali-emir-ler-%C3%B6lmesin-saglikbakanligi-sagliklicozum?utm_content=cl_sharecopy_17293436_tr-TR%3Av1&recruited_by_id=99260010-c52f-11e9-a9c4-b5c5905b4d7f&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_abi
R_abia GizemCengiz imzaladım. Rabbim sabırların en büyüğünü versin 🤲🏻 Her paylaşımını gördükçe içim cız ediyor. Adalet yerini bulsun inşallah 🤲🏻❤️
Thanim GizemCengiz her gun annesinin paylastigi seylere bakiyorum her gun icim yaniyor kendimi o annenin yerine koymaya calisiyorum butun hayatini aldilar elinden. Tam da kelimelerin yetersiz kaldigi yerdeyim.Insallah adalet yerini bulur. Kampanyayi da imzaladim 🥺
GizemCengiz R_abia her gun empati kurup kendimi sema hanimin yerine koydukca gidip ogluma daha cok sariliyorum, opuyorum. Belki baskalari bizim kadar hissedemez bu aciyi... Annemiz sosyal medyada destek istiyor baska hicbir sey istemiyor.
GizemCengiz Deletedmom00170 amin. Bu nasil bir aci o anne bundan sonra nasil hayata tutunur dusunemiyorum...
Deletedmom00170 GizemCengiz imzaladım ama oldu mu kampanyayı izmala yazıyordu bilgilerimi istedi girdim ama bilmiyorum