EbruEgemen1123 Aslında hep Alper Selim düşündüm ben istedim eşimde sevdi. Kayınvalideye de usulen sordum hiç içimden gelmesede var mı düşündüğün bi isim diye hemen yok Yusuf Selim yok Ömer Selim falan dedi. Yani Alper i beğenmedim sevmedim demek istiyo. Halamız falan alıştı Alper diye bahsediyo hep herkesin Alper ağzında. O inadına iştr Selim de şöyle falan böyle olur diye çocuğa inatla Selim diyo 😂 bende soğudum Selim isminden tek Alper mi koysam diyorum kızım 2 isimli böyle evlat ayrımı gibi olmasın ikisi de 2 isimli olsun diye istiyorum ona da 2. Bi isim bu yüzden. Yorumlara açığım 😂🤗🙈 Kızım İnci Beren bu arada illa uyumlu olsunlar takıntım olmadı. Alper ismini çok sevdim alıştım beğeniyorum kimsede de koydum koyarım bu ismi diye duymadım bu aralar o yüzden de mutluyum 🙈😂😎
EbruEgemen1123 gamzeyildirim Eren hep aklımda ama sevemiyorum. Halbuki eşim de Egemen. İnci Beren ablası o da Eren olsa süper uyum veya Eymen ama benimseyemiyorum 😑
EbruEgemen1123 Samnur Ekin i hep kız ismi olarak anımsıyorum abim kızım olursa koymak istiyorum derdi 🤗
Didi6 Alper güzel isim bence de 😍 Alper Selim de güzel aslında. Alper Oktay Alper Tuna Alper Ozan Alper Ata Alper Utku Alper Hakan