Mucizelerim2020 Merhaba aranızda yeniyim.2 yıllık evliyim 1 tane düşük yaptım mol gebelikti . doktor 1 yıl bekle dedi bekledim simdi de çocuğumuz olmuyor nasil bir kür yapablrm yada başka birsey lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Sunay10_ Mucizelerim2020 keçi boynuzu özü canım senin ve eşin için adet son gün ve yumurtlama günü birlikte ol 2gün ayklarını kaldır ve sabah al duşunu kalkma hemen eşinde boşalırken hemen içinden çıkmasın
Sunay10_ Mucizelerim2020 bende düşük yaptım ve bir adet sonrası yeniden denedik hemen kaldım çok şükür içim temzilensin diye maydonoz suyu içtim ve keçiboynuzu pekmezi içtim sabah akşam
Mucizelerim2020 Sunay10_ Eşimin spermi düşük ve hareketsiz onun icin ne yapablrm peki , ne yedireblrm yada ne icireblrm doktor benim vücudumda sorun olmadığını söyledi .
Sunay10_ Mucizelerim2020 onun icin bir arkadaşım da kür vardı öğrenip hemen yazayım sana onu eşine yap canım
Sunay10_ Mucizelerim2020 keçiboynuzu özü al canım sabah akşam yesin ve bunuda yapsın Allah’ın izniyle ilk ay hamile kalanlar var presledik jel
Sunay10_ Mucizelerim2020 internet araştır canım arkadaşım önerdi oda Öner’i üzerine duymuş çok etkili
Kumru_ Mucizelerim2020 Bence yumurtlama günlerini takip et sperm hareketsizliği olsa bile tutma şansı çok yükseliyor canım Değeri kaçtı sperm hareketliliğinin