Cancana Kızlar İlk hamileliğimde böyle bişey olamamıştı koltuk altı ve özel bölgemde kararma oldu normal Doğum Allah nasip ederse ve utanıyorum açıkcası böyle benim gibi olan varmı 😂☹️🥺
Aturkk Cancana bendede aynı dert var ilk gebeliğimde olmamıstı ve simdi bende cok utanıyorum agdaya bile gidemiyorum napıcam bilmiyorum😒
Cancana Aturkk 😂😂zor bir süreç eşim Yanımda değil yurt dışında Doğumdan önce gelecek hem onun stresi hem doktor stres doğurmak ne yapacağımı bilmiyorum 🤷♀️🤦♀️
Cancana Ilknur_emin doktora göstereceğiz çengele çıkacağız gerçekten utanıyorum hani normal mi herkeste mi var merak ediyorum stres oluyorum geriliyorum 🥺
Kbrbydkk Ilknur_emin canım doğumdan sonra bikini bölgesi geçiyormuş. Ama gogusler bebek memeyi gorebilsin diye kararıyor çok normal. O da geçecektir. Dert etme
Kbrbydkk Evet hamilelikte çok normal özel bölge kararması. Dert etmeyin çoğu gebede var bu. Doğumdan bir süre sonra geçiyor. Hormonlardan kaynakli
Ilknur_emin Kbrbydkk inşallah canım bikini özellikle çok rahatsız edici duruyor insan eşine karşı utanıyor
Cancana Ya nasıl olsa geçerde ama utanıyorum ben doğurmaktan gerçi sancı dan o aklıma BİLE gelmez belki Allah başka dert vermesin diyelim
Birkucukumut Benım esım sıkıntı ettırıyor 36. haftadayım soyle olmus boyle olmus dıyo yada be bılım catlaklarımı gordugundekı verdıgı tepkı sonra kıllarım arttı hamılelıkte ona bile bişe buldu bende suan kendımden tıksınmıs ve takıntı durumuna gelmıs durumdayım artık dogumdan sonra ne olur bılmıyorum😑😑😑
Cancana Birkucukumut ayyy CANIM zor bir durum ama çocuğunuz için ikinizin çocuğu o yani bilmesi gerek kendi çekseydi sen ona yaparmıydın öyle bişey
sdsd Cancana malesef benımde öyle popo arasına kadar karardı, koltuk altı , göğüs, inşallahh doğumdan sonra gecer, ablamın göğüslerinde vardı sonradan gectı eski halıne döndü ama özel bölgede inşallahh gecer bende aynı durumdayım bakmak bıle istemiyoeum🥺
Asyagizem Cancana benimde koltuk altımda koyu çizgiler oluştu katardı göğsümün altı karardı genitalim karedı vücudum nasıl eski haline dönüşecek merak ediyorum açıkcası 🙇🏻♀️
Birkucukumut Cancana dıyorum zaten hormonlardan dolayı oluyor dıyorum anlamaya calısıyor ama erkek halıyle ne kadar anlaya bilir 😊
Meryemyigit Utanılacak bişey yok bence sonuçta hamilelikle alakalı elimizde olmayan bi durum yani doktorlar bunu çok iyi biliyo ve doğumdan sonra düzeliyo