Ilkannem Kizlar ben daha en yasindayim ama sürekli ilk ne alabilirim diye bakiniyorum Daha cinsiyetini ögrenmeme cok zaman var. Sizler ilklerde cinsiyeti belli olmadan önce neler azdiniz??
LeylaCan Ilkannem bence biraz daha bekle ama o ara bakım ürünlerinden baslayabilirsin. Göğüs pedi, kremi, biberonlar, emzik, ağız mendilleri, müslin vs
Asu20 Ilkannem ben alışverişe 34.haftamda başladım 🤗 bılerek isteyerek geçe bıraktım. Allah korusun ne olur ne olmaz. Doguma 3 gun kaldı her sey hazır 🙏🧚♀️
Burcu16 Ilkannem sakın ola sonlara bırakma cok keyifli heyecan verici duygular ağırlaşınca çıktığın alışveriştende bişey anlamazsın bide artık riskler erken doğumlar arttı içinden nasıl geliyorsa öyle yap😀
Pukhett Ilkannem bizde adet don almaktır. Donansın derler. Çıtçıtlı badi ile başlayabilirsiniz 👍 içli dışlı zibin takımı da olabilir. Beyaz oluyor onlar genelde
2354 Ilkannem deterjan şampuan bebek bakım seti yenidoğan bez ıslak mendil küvet maşrapa falan olabilir canım 😊🙏🏻
mnli Ilkannem ben de cinsiyetten önce başladım zıbın alabilirsin beyaz her ikisine de oluyor bir de hem kıza hem erkeğe giydirilebilecek kıyafetler aldım düz renk alt üst takımlar