Esilaninannesi0904 Kızlar ne olur dua edin doguma gidiyorum nasil buraya yazmak aklına geldi demeyin tek başimayım araba gelsin diye bekler ken kendime motive vermek için yazıyorum hakkınızı helal edin dua etmeyi unutmayın lütfen
Naniii Esilaninannesi0904 canim Allah yardimcin olsun sağ salim kuağina al bebişini kac haftaliksin normalmi doğum
Beetuskoo Esilaninannesi0904 dualarımız seninle canım rabbim yardımcın olsun sağlıkla ve kolayca gelsin inşallah ❤️❤️
Ssss Esilaninannesi0904 Rabbim yardimcin olsun Salikla ovladini kucagina almayi nasib etsin😊Dogumdan sonra bizide bilgilendirirsin canim
Esilaninannesi0904 Çok şükür kurtulduk kızlar ama sütüm yok bebegimin şekeri düşük çıktı çok korkuyorum
Misskokulumm Esilaninannesi0904 gözün aydın canm Allah yavrunu bağışlasın sana acısını göstermesin çok sevindim normal doğum mu oldu
dvran22 Esilaninannesi0904 bizler o minik paşayı yeriz yeriz İnşaallah kolay bir doğum olmuştur ALLAH sizlere bağışlasin evladınızi, ayağına taş değmesin❤❤😚
Esilaninannesi0904 Darısı sizlere kızlar rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah nasip olan da sag saglim alsın kucagına inş
Bebektsk Esilaninannesi0904 nasıl oldun iyi misin peki rabbim yardımcın olsun 🙏🏻Bebiş çabuk iyileşir inşallah kurtuldun ya