Fdle 19+1 olduk kızımla sabahları karnım dümdüz oluyor eşim nereye sakladın kızımı diyor 😁 normal mi böyle olması karnım normalde de zaten az çıktı çok çıkmadı
Minikmucizem_ Fdle benimde bazen kocaman oluyo bazen kuculuyo. Daha gobegimiz cikmadi sanirim cikan siskinlik tam cikinca anlariz 😊
Mervecrbg Fdle benimde öyleydi sabahları dümdüz oluyodu akşamları filan çıkıyodu ama şuan 25 olduk ve sürekli çıkık birazda yapı meselesi sanırım bide ilk çocukta karın fazla çıkmıyo diyolar iç karnın geniş diyolar bilmiyorum diyolar da diyolar🤷🏻♀️🤣
Mavilianne Fdle Normal canım belirli bir haftaya kadar böyle küçülmeler yaşarsın bebeğin iç tarafta olduğu için öyle oluyor 👼🏻
Ipekyucekan 35+6 yız bugün, benim bile akşamki haliyle sabahki hali arasında çap olarak 2 cm falan fark oluyo 😂 şişkinlik, yediklerimiz falan yapıyo sanırım 😂
Fdle Ipekyucekan evet haklısın ki benim haftam daha küçük yani bende o haftalara hayırlısıyla gelebilseydim bi 🙄
Mavilianne Fdle ben 7. Ayda tam olarak ayaklarımı görememeye başladım sadece parmak uçlarımı görüyordum 😂
Daphne Fdle Çok acele etmeyin bence çıkınca da ayrı zorluk oluyor. Egilemiyorum, çoraplarımı ve ayakkabılarını giyerken zorlanıyorum :(
Mervecrbg Fdle bende öyle diyodum valla hemen geliyomuş insan şimdide 30.haftalara taktım bi gelseydim diye😅
Fdle Deletedmom029 çıksın da kendimi hamile gibi hissediyim belirti falan da yok çok şükür kızım beni hiç üzmüyor😍 gören diyor sen nasıl hamilesin ne karnın var ne hamileler gibi oflayıp pufluyorsun 🙄
Tugbaklc yorumcuanneniz ilk gebelikte öyle oluyor gerçi ben 2. Gebeligim hala yok 17 haftadayım kız çocuğuysa daha geç çıkıyor ilkim.kizdi 8 ayda cıktı göbeğim daha çok kalca yönelimli oluyor ama şimdi oğlum olacak 17 haftada kizimda dümdüz olan göbek hafif şişkinlik var gibi sis 😁
Tugbaklc yorumcuanneniz bide bende çok istiyorum ya gobuusum olsun kims3 hamile sanmiyo sinir oluyorun
Fdle yorumcuanneniz aslında ben iri kemikli bi kadınım boyum uzun çok kilolu değilim ama iriyim yani o yüzden karnım hemen çıkar sandım 🙄