EDT Kızlar 12 haftalık gebeyim kesede amniotik band gördüler böyle bişey yaşayan var mı? Sağlıklı şekilde doğabilir mi bebeğim?
sevval55 EDT duymustum daha onceden olabiliyormus ama bir sorun olacagını sanmıyorım doktorunuz ne dedi
Esra_ozturk58 EDT eşimin kuzeninedr aynı şekilde dediler ama çocuk sağlıklı doğdu ve doğmadan öncede band filan yoktu başka doktora da gözuk istersen cnm
EDT sevval55 Doktorum takip edicez diyor daha önce de başka sebeplerden iki kere bebeklerimi kaybettim şimdi de böyle bişey çıktı
Sinem0070 geçmiş olsun doktorunuzla konuştunuzmu bu amniyotik band anne karnında bebeğe Zarar veriyor Bebeğin el ve ayak parmaklarının kopmasına, ilerlemesi halinde bebeğin ölümüne bile sebep olabiliyor. ... Anne karnında bebeğin içinde yüzdüğü amniyon sıvısı ile dolu olan amniyon zarının, bebeğin el, ayak, baş gibi herhangi bir organına dolanması ya da yapışması durumuna, amniyotik bant sendromu denir. İnternetdeki açıklaması bu rabbim yardımcınız olsun
EDT Sinem0070 Evet internette çok kötü şeyler yazıyo bende başına gelmiş biri varmı sağlıklı doğabilir mi merak ediyorum
Aydeniz Kuzun bende de cıktı ayrintilida ama şuan dolanmış olarak gözükmüyor her kontrolünde bakıcak içini ferah tut
Mericim Merhaba umarım hiç bir sorun yaşamadan dünyaya gelir meleklerimiz. Ben de aynı durumu yaşadım 19.haftamda göründü amniyotik bant çok korktum araştırdıkça daha da korktum. Doktorum sıkıntı yaratmıycagını söylemesine ragmen herhün korkuyla uyuyup uyandım ve sonra Allah a dualara sığındım çünkü yapıcak başka bişey yoktu. Çok şükür şuan 34 haftalığız bi problemimiz yok görünmüyor artık bant yok olmuş. Sağlıkla sıhhatle dünyaya gelirler inşallah 🤗 sen de bol bol dua et...