Tudi Kizlar kontrollere ve doguma hangi hastane iyi Bana etlik zubeyde eski ve bakimsiz geliyo Yenimahalle hastanesi ise temiz guzel geliyo Kararsiz kalan varmi yada tecrubeli olanlar hangisi iyi yorumlarinizi bekliyorum🤔
Pukhett Tudi yenimahlle ye gidiyorum bende memnunum. Sorularıma cevap alabiliyorum. Zübeyde hanımda yoğunluktan ilgi az gibi geldi bana
Ultraslan40 Senin yerinde olsam asla Zübeyde hanıma gitmem. Yenimahalle devlet hastanesine bir sefer gittim ama başka bir şikayetle yani gebelikle ilgili değil gayet ilgiliydiler ama doktorlar nasıl bilmiyorum
Tudi Ultraslan40 bende bi sefer acilden gittim ilgiliydi begendimde kizkardesim zubeydede dogum yapti begenmemisti o yuzden benimde kafam karisti Belirli bi haftadan sonra alirlarmi
Tudi Duchess almayi dusunuyorumda belirli bi haftadan sonra kabul etmiyolar sanirim Ama kacinci haftada onu bilmiyorum sen biliyomusun canim
Ultraslan40 Tudi canım benim en az 4-5 akrabam 3-4 te arkadaşım gitti kimisi Doğum yaptı hepsinden bahsetmiyorum ama çok azarlayarak konuşuyorlarmış en son tercih edeceğin hastane olsun bence
Zeynepdefne23 GulbeyazUlubayram Gülhane nasıl ben yeni kayıt yaptim oraya, bildiklerinizi paylasir misiniz?
GulbeyazUlubayram Zeynepdefne23 vallahi ben çok memnunum doktorları çok efendi özellikle erkek doktorlar saygılı ve herşeye cevap veriyorlar çekinmeden soru sorabiliyorsunuz ben yoğunluk olmadığında eşimle de giriyorum sanki özelmiş gibi ilgileniyorlar
Zeynepdefne23 GulbeyazUlubayram bir dahaki gittgimde soracagim da siz biliyr musunuz acaba kac kisilik odada kaliyrz dogumdan snra, sanci odasinda kac kisiyle kaliyrz detayli bilgiye sahip misiniz?