Hapyymomm Cümleten selam aleyküm kızlar😊 sonunda buraya. Dogum hikayesini yazmak nasip oldu inşallah sonuna kadar okursunuz😂kızlar ben doguma gitmeden bi gün öncesinde buraya yazmıstım sezeryan olucam ölecem korkudan demiştim cok şükür sağım ölmedim😂gelelim dogum hikayesine..benim dogum seklim belliydi zaten sezeryan olacagım ilk dogumumda sezeryan olmuştum dogum haftasına kadar ufak tefek sorunlarım olmustu ama cok şükür atlattık 11 eylul dogum tarihimdi doktor sabah ac karnına gel dedi tabi bende bi heycan stres korku bu kadar korkumun sebebi de ilk dogumum devlette oldum 😱 canlı canlı hissettim hepsini onun korkusuydu hatta dogumdan 1 gün öncesinde bende ucuk cıktı hala duruyor😁😁 sabah 7 de koyulduk yola gittik hastaneye kan falan alındı serum takıldı nstye bağlandım dogum odasında bekledik doktoru neyse dktor geldi doktoruma cok güveniyordum nasılsın hadi gidelim dedi sandalyeye oturdum hemsirelrr götürdü beni ameliyathaneye. Allahım nasıl korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım die anestezi uzmanı geldi igneyi yapıcam hiç kıpırdama dedi igne yapıldı ben uzandım ayagını kaldır dedi kaldırdım bu bi kac defa boyle devam etti giderek daha da hissizleştim ayagım en sonda kalkmadı sondayı taktılar cok hafif bi acı hissettim bunu ben nie hissettim dedim cok korktum6yine beni uyutun ben cok korkuyorum dedim doktorum tamam seni kısa bi süreliğine uyutuyoruz dedi gözümü bi actım hala ameliyat masasındayım hala cekiştiriyorlar😂megersem toplam10 dk uyumuşum gözümü actım bebek nerde dedim bebegi. Doktor giydirmeye götürmüş dogumunu yaptığı butun hastaların bebeklerini kendisi giydiriyormuş❤işlemler bitti bende odama gittim bebegim orda bekliyordu yavrum benim minicik kücücük gözleriyle bana bakıyordu Allahım cok şükür dedim bunu da atlattık 🙏 kızlar dogum sonrası benim acılı gecti yani ignenin etkisi gecince bide kum torbası koyuyorlar ben ona hiç dayamadım daha zamanı varken kaldırdım bel agrısı oldu başım felan agrımadı benim benim gögüs uclarım catladı 3 gündür bununla uğraşıyorum sütümde var ama cok az geliyor mama takviyesi yapıyoruz kızlar benim dogum hikayemde böyleydi biliyorum cok uzun oldu ama ben uzun dogum hikayesi okumayı cok severdim insallah sizde seviyorsunuzdur😂 rabbim isteyen. Herkese nasip etsin insallah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏merak ettigniz bişey olursa cvplarım Bebiş uyanmadan 😂 Allaha emanet olun 🙏🙏
Cnncyn Hapyymomm bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla yaşasın.bende 19 Eylül de spinal sezeryan olacağım.bende korkuyorum ama bebeğimin çıktığını görmeyi çok istiyorum.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
espalp Hapyymomm gözün aydın canım 😍 Allah analı babalı büyütsün sağlıkla 💙 spinalin iğnesi acımıyor dimiiii nolur acımıyor de çok korkuyorum 🤦🏼♀️
ArOzEn bende cuma günü sezeryan olucam canım heyecanlanırım diye korkuyorum tansiyonum çıkar falan diye de korkuyorum hissederim uyuşmam diye de korkuyorum aslında korkmuyorum ama korkuyorum 😂😂
Hapyymomm ArOzEn 😂uyuşucagını biliyorsun ama yinede insan korkuyor işte saglıklı. Dogumlar olsun inşallah
Cnncyn Asyagizem aynı korkular bende de var.en kötüsü uyutulacağız eğer sıkıntı olursa 😰.bebeğimizin çıktığını görememek üzer beni
Hapyymomm Bafan1_ evet malesef cok şiddetli. Bi şekilde hissettim acil sezaryen a alındım ondan dolayımıydı devlet hastanesinin beceriksizligi miydi bilmiyorum