Gizemdlbr Arkadaşlar ben boğaz enfeksiyonu olunca dahiliye doktoruna gitttim hamile olduğumu söyledim bana augmentin bid 1000 mg verdi sabah akşam kullandım ama içim hiç rahat değil kullanan varmı?
CerenAkbulut Gizemdlbr Ben kullandım, ağır faranjit geçiriyordum ve zaten hamileler için uygun bir antibiotik demişti doktorum. Başta tereddüt etsem de kullanılmazsa hastalık bebeğimize daha çok zarar verebilirmiş. Geçmiş olsun 🙏🏻
BernA11 Gizemdlbr bende Boğaz enfeksiyonu geçirdim aynı ilacı kullandım bende doktorum verdı merak etmeyin hamilelikte bi sakıncası yok bu ilacın
ZehraAlbayrak Gizemdlbr idrar yolu enfeksiyonu icin monurol kullandim uc defa. Dr hamilelikte ilac kullanilabilicegini soyledi korkma dedi. İcim rahat bebektede sikinti yok maşaallah iyi😊
Gizemdlbr CerenAkbulut Bende şuan 9+5 haftalığım inşallah bir sıkıntı olmaz 😐 teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza versin yavrularımızı 🤗
Aleyyynavefa Bende idrar yolu enfeksiyonu icin cok guclu antibiyotik kullanmistim canim benim . Cunku vucuttaki enfeksiyonun bebege daha cok zarari varmis . Antibiyotigini aksatma , aksatirsan faydasi zarara donusuyor ne yazikki bitene kadar duzenli kullan . Zaten doktorlar risk alip gebelerin kullanamayacagi antibiyotigi vermez , icin rahat olsun kuzum
Gizemdlbr Aleyyynavefa Aynen gittiğim doktorda öyle söyledi içmen lazım yoksa aşağı doğru enfeksiyon inerse o zaman sıkıntı olur demişti ve bol su içmemi söyledi fakat sudan tiksindim zorla bir kaç bardak içiyorum 😕
Belindaa Gizemdlbr ben 2 defa 2 kutu antibiyotik bitirmek zorunda kaldım faranjit yüzünden bebeğe zararı olmayan ilaçlar var doktorlar ona göre veriyo zaten 🙏