derinmavi vazgectiğim gibi hamile kaldım 🥰 cocuk cok istiyorduk ama olmuyodu hem devlet hem özel büssürü doktor gezdik bu cocuk niye olmuyor diye , sıkıntı yok desede doktorlar içimde hep benım cocugum olmicak diyodu , yat kalk cocuk sürekli aklımda , sonra özelde bi profösöre gittim bana , canım hiç bir promlemın yok bence zamana ihtiyacın var gibi seyler söyledi bende direk ozaman sıkıntı kocamda dedim , kafamda kendi hayal dünyamda kocam kısır falan diyodum . Taki yakın arkdasım dogum yapana kadar 😂 arkadasım dogum yaptı tabi bwn cok meraklı hevesli oldugum için dogumunda ben gittim yanına cünkü o kadar cok arastırırdımki sorsanız ebelerden daha cok bilgim vardır artık 😂😂😂 neyse arkdasım aradı dedi ben doguruyom tm geliyom hemen dedim gittim haataneye , çatıya aldılar acılma yok 🤷♀️ Nts yaptılar sancı var 🥰 hadi hemen yatış doguma 😂 odaya cıktık Allahım gelen parmaklıyo giden parmaklıyo bune 😂 doktor geldi acil sezaryana alcaz 🧐 nyse aldılar 1 saat sonra bebekle odaya getirdiler arkdasımı ama arkdasım bana yalvarıyor o kadar acı cektı ki bebegine bile bi süre bakamadı emziremedi ayaga kalkamadı altında sonta vardı kanaması oldu fln ben o kadar cok korktum ki Allahım bu nasıl dogum yoksa bendemi böyle olcam dedim o kadar cok korktum ki cocuk falan istemiyodum artık , 3 gün hastanede kaldıktan sonra eve dönderdiler arkadsımn annesi geldi bende kendi evime gectim ve direk eşime , ben cocuk falan istemiyorum doguramam yapamam cocuk konusu kapanmıstır dedim ve biz korunmaya basladıık ( prezervatif ) aklımda hiç cocuk yoktu cok korkmustum piskolojm bozulmustu resmen ve uzun bi süre sonra hamile oldugumu ögrendim 😂😂😂 ögrendgiimde 12 haftalıktı 😂😂 cocuk olmuş içimde büyümüş bile 😂😂 Rabbim isteyen herkese versin araması cook zor kimsenin Rabbim kucagını boş bırakmasın 🥰